Šausminoša slimnīcas kļūda. Portugālē 20 dienas pēc bērēm atklāj, ka "nelaiķis" ir dzīvs (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Anton Darius/Unsplash

Kāds vecāka gadagājuma Portugāles pilsētas Santa Maria da Feira iedzīvotājs, par milzu pārsteigumu saviem radiniekiem, ir izrādījies dzīvs 20 dienas pēc viņa bērēm, ziņo "Euro Weekly News".

92 gadus vecais vīrietis ticis hospitalizēts ar elpošanas ceļu slimībām un divus mēnešus pavadījis slimnīcā. Šajā laikā seniors saslimis ar jaunā koronavīrusa infekciju.

10. janvārī slimnīcas darbinieki informējuši pacienta ģimeni par viņa aiziešanu mūžībā. Bēres notika divas dienas vēlāk. Koronavīrusa noteikto ierobežojumu dēļ bēru ceremonijas laikā ģimene nedrīkstēja aplūkot nelaiķa mirstīgās atliekas.

Pēc 20 dienām slimnīcas pārstāvji vīrieša ģimenei paziņojuši, ka ir pieļauta kļūda un patiesībā viņu radinieks ir dzīvs. Ģimene bijusi šokēta, taču uz notikušo reaģējusi saprotoši, ņemot vērā, ka valsts slimnīcas pašlaik ir pārslogotas, cīnoties ar globālās pandēmijas apstākļiem. Neskatoties uz to, vīrieša radinieki cer, ka šādas kļūdas nākotnē vairs neatkārtosies.

Ārstniecības iestādes darbinieki ir sazinājušies ar faktiski mirušās personas radiniekiem un informējusi viņus par notikušo.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu