"Ar mīlestību, tava bijusī." Internetā popularitāti gūst video ar saniknotas dāmas "āmura izklaidēm"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ešlija Vanpevnedža.
Ešlija Vanpevnedža. Foto: Ekrānšāviņš no video

Kāda Vašingtonas pilsētas iedzīvotāja ASV iemantojusi atpazīstamību internetā, jo ir publiskojusi video, kurā "izrēķinās" ar sava bijušā drauga mājām. Tiesa, ekspresīvais žests sievietei var izmaksāt visai dārgi, ja viņas bijušais partneris izlems vērsties tiesā, vēsta portāls "Daily Mail".

Ešlija Vanpevenidža sociālajos tīklos atklājusi, ka ir pieķērusi savu bijušo neuzticības akta laikā un izlēmusi vīrieti pārmācīt. Sieviete ir iegājusi partnera dzīvoklī un ar āmuru izsitusi uz sienas burtus "F" un "U", kas pieklājīgi varētu tikt latviskots kā "ej dillēs". Zems sava "garadarba" interneta slavenība uzpūtusi sirdi un parakstījusies: "Tava bijusī".

Pāris dienu laikā videoklips ir savācis vairāk nekā desmit miljonus skatījumu un desmitiem tūkstošu komentāru. Publika brīdinājusi sievieti, ka viņa ir izdarījusi noziegumu un viņas bijušais varētu doties uz policiju.

"Viņš noteikti izmantos šo video tiesā", "Tā ir nelikumīga iekļūšana privātīpašumā un vandālisms," raksta "TikTok" lietotāji.

@ashley.vanpevenage

Not on me ✌? ##fyp ##foryou ##comedy ##payback ##cheating

♬ Before He Cheats - Carrie Underwood

Amerikānietei draud 90 dienu cietumsods un tūkstoš dolāru naudas sods, ja upuris viņu iesūdzēs tiesā un tiks pierādīts, ka sieviete iekļuvusi īpašumā nelegāli.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu