Kā izvēlēties apakšveļu atbilstoši savai ķermeņa figūrai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: NazarBazar/Shutterstock.com

Pareizi izvēlēta apakšveļa var padarīt jūs skaistāku un slaidāku, taču atcerieties, jums tā jāizvēlas, lai patiktu pašai, nevis tikai savam partnerim, vēsta portāls "Elle".

1. Ideāla figūra

Nemēģiniet, paskatoties uz sevi spogulī, iestāstīt sev, ka izskatāties slikti. Jūs varat valkāt jebkuru apakšveļas piegriezumu!

2. Plati gurni

Jums ir šauri pleci un šaurs viduklis, bet augšstilbi ir platāki. Izvēlēties krūšturi jums nav problēma, taču jūsu ķermeņa tipam labāk izvēlēties apakšbiksītes ar augstu piegriezumu, kas viegli uzguls jūsu gurniem. 

3. Mīlas rokturi

Jums ir slaida figūra, taču virs augšstilbiem parādās mīlas rokturi. Jūsu ķermeņa tipam ieteicamā apakšveļa ir ne pārāk augstas šortveidīgas apakšbikses. 

4. Pilnīgi gurni un vēders

Jums vajadzētu sevi uzskatīt kā ideālo sievieti, un tādu sīkumu, kā pāris liekie kilogrami, kas nogulsnējas jostasvietā un nedaudz zemāk, var pilnībā noslēpt šortveidīgas apakšbikses ar augstu jostasvietu. 

5. Kalsnums

Jūs varat valkāt apakšveļas komplektus, kas dekorēti ar volāniem - tie vizuāli piešķir pilnību pareizajās vietās.

6. Plati pleci un lielas krūtis

Ar lielām krūtīm jūs varat atļauties krūšturi bez polsterējuma, taču pārliecinieties, ka šuves un dekori pārāk neizceļas.

7. Minimāls viduklis

Nav vajadzības pārmērīgi ievilkt vēderu, jums jau ir laba ķermeņa uzbūve. Jūs varat iegūt pamanāmāku vidukli sporta zālē vai valkāt uzplečus, graciozas siksnas uz gurniem, un labākajā gadījumā apakšbikses ar augstu jostasvietu.

8. Pati pilnība

Izvēlieties savam ķermenim atbilstošu apakšveļas izmēru un jūs jutīsieties lieliski jebkurā diennakts laikā. Labāk izvēlēties krūšturus bez polsterējuma.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu