Nāvējoši notriec gājēju un aizbēg. Policija meklē aculieciniekus negadījumam Rumbulā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

Rumbulā noticis negadījums, kura apstākļus tagad rūpīgi jāšķetina policijai – kāds vīrietis vakar gāja pa Kaudzīšu ielu, līdz viņu notrieca spēkrats, bet tā šoferis aizbēga, vēsta raidījums "Degpunktā".

65 gadus vecs vīrietis no Rumbulas regulāri pārvietojas pa Kaudzīšu ielu, stumjot savu ķerru. Apkārtnes iedzīvotāji viņu ievērojuši jau sen.

"Es viņu zinu, viņš tur dārzos dzīvo, ar "tačku" bieži pārvietojas," stāstīja vietējā iedzīvotāja.

Ziemas laikā visus vietējos, kas pārvietojas kājām, skar viena un tā pati problēma. Tur, kur jābūt gājēju celiņam, ir tikai kupenas. Tām izrakties cauri ir grūti un laikietilpīgi, tāpēc neatliek nekas cits, kā iet pa brauktuvi. Visiem nākas iet pa ielu, jo ietve ir pilnībā aizputināta ar sniega.

Vakar, ap plkst. 17, netālu no Gaismas pamatskolas, vieglā automašīnas šoferis nepamanīja gājēju, kas atradās uz ceļa. Mediķi notikuma vietā bija pirmie.

"Cietušais bija pie samaņas, mediķi sniedza palīdzību, konstatēja politraumu, kas ir vairāku ķermeņa daļu vidēji smagi ievainojumi, un pēc palīdzības sniegšanas nogādāja tālāk cietušo ārstniecības iestādē," sacīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Policija ieradās 15 minūtes vēlāk, bet sadauzītā automašīna un tās šoferis tuvumā nebija. Pamest notikuma vietu ir smags pārkāpums, atgādina likuma sargi.

"Sadursme notikusi ar nenoskaidrotu tumšas krāsas, iespējams, BMW automašīnu, kas aizbrauca Kaudzīšu ielas virzienā. Izvērtējam lietas apstākļus un iegūstam, iespējams, video materiālus no minētā rajona, arī aicinam aculieciniekus atsaukties," stāstīja Valsts policijas Rīgas rajoja pārvaldes (RRP) Ceļu policijas bataljona komandieris Helmuts Staško.

Ja esat redzējuši negadījumu Kaudzīšu ielā vai jums pieejama informācija, kas palīdzētu atrast automašīnas vadītāju, zvaniet policijai uz tālruņa numuriem 67219705 vai 110.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu