"To arī biju pelnījis..." Konors Makgregors atskatās uz piedzīvoto zaudējumu pret Porjē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dastins Porjē un Konors Makgregors
Dastins Porjē un Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Pusotru nedēļu pēc zaudējuma pret Dastinu Porjē ar pārdomām un analīzi par aizvadīto cīņu ir nācis klajā Konors Makgregors.

Slavenais īrs 24. janvārī revanša cīņā piekāpās bijušajam vieglā svara pagaidu čempionam Dastinam Porjē. Lai gan Makgregors zaudējumam skaidrojumus piedāvāja jau uzreiz pēc cīņas, tagad īrs, šķiet, uz notikušo ir paskatījies ar "vēsāku" prātu.

Makgregors savā "Instagram" kontā publiskoja cīņas spilgtākās epizodes savā izpildījumā un izcēla gan labos, gan sliktos aspektus.

"Kontrolējot [pretinieku] spērienus pa kāju, es atgriezīšos pie tā, ka oktagonā izklaidējos. Es šo cīņu aizvadīju otrajā ātrumā. Šī bija labākā fiziskā kondīcija, kādā jebkad esmu bijis. Pēc brīvās cīņas un klinča apmaiņām maniem sitieniem joprojām bija spēks. Man tā tas ir pirmo reizi, tāpēc esmu ļoti motivēts turpināt. Šī bija pirmā reize, kad man starp raundiem nevajadzēja soliņu, lai uz tā apsēstos," rakstīja Makgregors.

MMA apskatnieki pēc īra zaudējuma ir vairākkārt izcēluši viņa lēmumu šajā duelī izmantot boksa stāju atšķirībā no mazliet netradicionālās karatē tipa stājas, ko Makgregors ir izmantojis savas karjeras lielākajā daļā. Arī pats Makgregors atzīmēja savu pārlieku izteikto aizraušanos ar boksa elementiem.

"Biju priecīgs aizvadīt vairāk laika slavenajā UFC oktagonā. 40 sekundes trīs gadu laikā ir viss, kas man bija. Es izbaudīju katru sekundi un man patika darbs, ko izdarīju. Sava pieejā mazliet par daudz paļāvos uz vienu disciplīnu, kā arī pārsvarā izvēlējos boksa stāju," norādīja Makgregors

Īrs arī nenoliedz, ka viņa uz boksu bāzētās pieejas dēļ ir nācies ciest no spērieniem pa kāju: "To arī biju pelnījis, izvēloties šo cīņu kā priekšteci boksa duelim pret Pakjao. Uzbrukumi kājai turpināja krāties. Kopumā tika trāpīti 18 [spērieni] un pēdējais no tiem piebeidza manu kāju pilnībā. Fascinējoši! Pirmo reizi ko tādu pieredzēju. Tad iespaidīga sitienu sērija no mana pretinieka, lai piebeigtu cīņu. Cepuri nost!"

Līdz ar Makgregora zaudējumu Porjē un Maikla Čendlera uzvaru pār Denu Hukeru, vieglā svara divīzijas augšgalā šobrīd ir vairāk jautājumu nekā atbilžu. Nav skaidrības, kuri divi cīkstoņi varētu tikties par čempiona jostu. Protams, vienam no šiem cīkstoņiem vajadzētu būt Porjē, bet kā otrs potenciālais kandidāts cīņai par jostu tiek minēts UFC jaunpienācējs Čendlers.

Porjē gan ir izteicies, ka neuzskata Čendleru par cienīgu pretendentu cīņai par jostu. Ja UFC tomēr nolems Čendleram piešķirt iespēju cīnīties par jostu, Porjē ir norādījis, ka viņš principa pēc nebūšot amerikāņa pretinieks. Šādu nostāju ir atbalstījis arī vieglā svara divīzijas ranga otrais numurs Džastins Geiči.

Līdz ar to arvien vairāk cilvēku sāk piekrist idejai, ka Porjē arī nākamajā cīņā oktagonā dosies pret Makgregoru. Šādu variantu savā ierakstā atbalsta arī pats īrs.

"Labi aizvadīta cīņa Dimanta (Porjē iesauka) izpildījumā. Katram mums ir pa vienai uzvarai un priekšā stāv trešā cīņa, kur uzvarētājs paņems visu. Vau! Satriecoši! Šī nav triloģija, ko gaidīju, nedz arī cīņa ko paredzēju skatoties no taktiskās puses, bet es melotu, ja teiktu, ka tam tā nebija jānotiek," savā "Instagram" kontā ideju par trešo cīņu virzīja īrs.

Makgregoram gan pēc cīņas tika piespriesta 180 dienu medicīniskā diskvalifikācija, kas tiks atcelta, ja cīkstonis spēs iziet ārstu pārbaudes, apliecinot, ka gūtais kājas savainojums ir sadziedēts.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu