Ļaudis spekulē, ka izirušas Leldes Dreimanes attiecības (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lelde Dreimane
Lelde Dreimane Foto: Leldes privātais arhīvs

Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane pērn apstiprināja, ka viņa sākusi attiecības ar hokejistu Ēriku Ozollapu. Taču nu vērīgākie pamanījuši, ka visas pāra kopbildes no sociālajiem tīkliem ir pazudušas. 

Runas par Dreimanes attiecībām sākās pēc tam, kad viņas kaimiņiene apsūdzēja aktrisi un viņas iespējamo dzīvesbiedru pašizolācijas neievērošanā un ballīšu rīkošanā pagājušā gada aprīlī.

Pašizolācijas stingro nosacījumu neievērošanu Lelde noraidīja, bet apstiprināja, ka jau kādu laiku ir attiecībās. "Viņš ir mana stiprā roka, mans stiprais plecs, morālais un emocionālais atbalsts. Esam kopā jau ilgāku laiku," žurnālam "Privātā Dzīve" sacīja Lelde. 

Nu vērīgākie "Apollo" lasītāji pamanījuši, ka no abu sociālajiem tīkliem pazudušas visas kopbildes, liekot domāt, ka aktrises un hokejista attiecībām pielikts punkts.

Pirms attiecībām ar Ozollapu Dreimani vienoja romantiskas attiecības ar Dailes teātra kolēģi Kasparu Zāli. Lelde un Kaspars viens otrā ieskatījās, studējot Latvijas Kultūras akadēmijā, un attiecības sāka 2017. gada rudenī, taču attiecības izjuka 2019. gada pavasarī. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu