Video ⟩ Porziņģis gūst 25 punktus "Mavericks" zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ceturtdien guva 25 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa Dalasas "Mavericks" komanda spēlēja ar Goldensteitas "Warriors".

"Mavericks" savā laukumā piekāpās "Warriors" ar rezultātu 116:147 (34:36, 42:38, 20:36, 20:37).

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 25 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā realizēja četrus no astoņiem divpunktu metieniem, piecus no astoņiem tālmetieniem un abus soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja divus metienus, pieļāva vienu kļūdu un četras reizes pārkāpa noteikumus. "Mavericks" ar Porziņģi laukumā iemeta par 21 punktu mazāk nekā ielaida.

"Mavericks" komandā rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Luka Dončičs, kurš arī izcīnīja sešas bumbas zem groziem un veica sešas rezultatīvas piespēles.

"Warriors" vienībā 40 punktus guva Kellijs Ubre, kamēr Stefans Karijs pievienoja 28 punktus un sešas rezultatīvas piespēles.

Goldensteitas komanda pirmo reizi šosezon vienā mačā guva 147 punktus, bet "Mavericks" iepriekš tik daudz vēl nebija ielaidusi.

"Mavericks" pirmajā puslaikā metienus izpildīja ar 51,1% precizitāti un grozā raidīja 15 trīspunktu metienus, kas ir jauns kluba rekords. Otrajā puslaikā metienu precizitāte nokrita līdz 31,9%.

Šī bija tikai otrā reize šosezon, kad Porziņģis laukumā devās divas dienas pēc kārtas. Kopumā "Mavericks" divas spēles bez atpūtas dienām bijušas četrreiz.

Sestdien abas komandas tiksies atkārtoti.

"Mavericks" ar deviņām uzvarām 23 spēlēs ieņem 14.vietu Rietumu konferencē. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu