Demija Mūra pēc baumām par plastisko operāciju parāda savu seju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lai gan aktrises Demijas Mūras ļoti neparastais izskats Parīzes modes nedēļā izpelnījās lielu ažiotāžu, viņa koncentrējās uz pozitīvo pieredzi, kas gūta, kāpjot uz mēles. 

58 gadus vecā aktrise atklāja "Fendi" zīmola 2021. gada pavasara / vasaras modes skati, atminoties pieredzi intervijā ar supermodeli Naomi Kempbelu.

"Patiešām, es to sapratu tikai pēc tam. Tā bija kā nerealizēta pusaudžu fantāzija. Man pienāca brīdis, kur es domāju - ak, dievs, es burtiski tikko gāju pa mēli ar dažām no visu laiku lielākajām modelēm. Es jutos kā mazs bērns," norādīja Mūra. 

Citas modeles, kas piedalījās modes skatē, bija jau pieminētā Naomi, Keita Mosa, Bella Hadida un Kara Delavinja. "Man tas šķita īpaši, jo tas mazāk attiecās uz apģērbu un vairāk uz visu stāstu. Tas bija ļoti maģiski un aizkustinoši. Neaizmirstami."

Kā redzams intervijā, kas tika filmēta pēc modes skates, Mūras seja ir atgriezusies pie "ierastā" - viņai vairs nav tik asi vaigu kauli, kas izraisīja pamatīgu sašutuma vētru pēc modes skates. Tādējādi fani pieļauj, ka aktrises sejas pārmaiņas bijis vien ļoti pamatīgi uzklāts grims.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu