Kaspars Kambala izšķīries un uzreiz uzsācis jaunas attiecības (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vēl pērnā gada sākumā bijušais basketbolists un bokseris Kaspars Kambala bija attiecībās ar modeli un aktrisi Loretu Ezeriņu. Tomēr nu izskatās, ka Kambala ticis pie jauna sirdsāķīša. 

Izdevumam "Vakara Ziņas" uzņēmēja Olga Grinčenko-Pacijenko pastāstīja, ka ir kopā ar bokseri, neslēpjot, ka viņā ir ļoti iemīlējusies. 

Sieviete atklāja, ka abi iepazinās rudenī, viņš vēl tolaik bija attiecībās ar modeli. Tās gan tai laikā esot jukušas, viņš daudz strīdējies ar Ezeriņu un stāstījis, ka esot lūdzis Visumam, lai atsūta viņam izskatīgu, slaidu un patstāvīgu un pašpietiekamu sievieti.

"Mēs samīlējāmies un sākām satikties katru vakaru. Decembrī viņš atnāca pie manis iepazīties ar manām meitām un… palika. Jau nākamajā dienā gājām skatīties mums kopīgu dzīvokli – ar lielu viesistabu, jo mums abiem patīk uzņemt viesus. Tagad šo dzīvokli iekārto pēc mūsu vēlmēm, un jau martā pārvāksimies," stāsta sieviete. 

Pati Olga iepriekš 16 gadus bijusi precējusies, laulībā dzimstot trim meitām, no kurām divas nu dzīvo ar viņu un Kambalu. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu