Dziedātājs Dima Bilans pametīs Krieviju un pārvāksies uz Āfriku (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas dziedātājs Dima Bilans, neilgi pēc atgriešanās no Maldivu salām paziņojis, ka uz nenoteiktu laiku pārvāksies uz dzīvi Āfrikā.  

Dima Bilans visu janvāri pavadījis Maldivu salās, kur atpūties no vienmēr aktīvās Maskavas, darba un negatīvajām ziņām, kas piepilda internetu. Būdams viens, Bilans pat ierakstījis dziesmu, taču, atgriežoties Maskavā, atkal izlēmis aizbraukt no tās. 

Pēc atgriešanās Bilans paziņoja, ka jau pametīs Maskavu - šoreiz mūziķis dosies uz Āfriku. "Maskavā es nevaru pastrādāt, es nevaru rakstīt mūziku, toties, ja es aizbraucu prom, tad es brīnišķīgi varu rakstīt dziesmas. Es rakstu elektronisko mūziku, kas daudziem var nepatikt, tomēr es ceru, ka Āfrika būs tā vieta, kur es varēšu atrast savu iekšējo ritmu."

Pagājušā gada beigās Bilans, būdams Maldivu salās, sāka eksperimentēt ar savu stilu. Vīrietis noskuva matus un vairākas reizes tos nokrāsoja. "Dzīve ir pārāk krāsaina un interesanta, lai neeksperimentētu ar sevi un savu stilu. Manī šī eksperimentēšanas degsme vēl deg. Es gribu nepazaudēt sevī pārsteiguma momentu un turpināt attīstīties," sacīja Bilans. 

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu