Modele ceļ traci, jo aviokompānija likusi viņai lidmašīnā piesegties "nepiemērotā" apģērba dēļ (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Modelei Izabellai Eleanorai viņas apģērba dēļ aviokompānija lika piesegties ar vesti, kas paredzēta ārkārtas situācijām. 

Platformas "OnlyFans" modele sacīja, ka aviokompānijas "Jetstar" darbinieki lika viņai piesegties, jo viņa nedrīkstot sēsties lidmašīnā vien knapā bikini "krūšturī". Sieviete bija tērpusies melnā kreklā, kas atgādināja peldkostīma augšdaļu.

Izabellai tika izsniegta veste, ko uzvilkt virs viņas melnā krekliņa. Tas sievietei lika justies pazemojoši un samulsināja viņu līdzbraucēju priekšā.

"Viņi uztaisīja skandālu, kad es iekāpu lidmašīnā, un lika man gaidīt visu priekšā, kamēr meklēja kaut ko, ar ko mani piesegt," "Instagram" sekotājiem atklāja Izabella.

"Tad man nācās iet līdz manai vietai ar šo vesti mugurā. Tā ir diskriminācija un pazemošana. Acīmredzot mana apģērba augšdaļa bija pārāk maza un es nevarēju lidot nepiesedzoties. Ja man būtu mazas krūtis, es garantēju, ka viņi neko neteiktu. Vai ir 1921. vai 2021. gads?" sacīja modele. 

"Apkalpe paskatījās uz biļeti, tad pacēla acis un teica: "Vai jums ir džemperis, ar kuru varat piesegties?" Es naivi nodomāju, ka apkalpe satraucas, ka es lidojumā saaukstēšos, Melburnā būs auksti," sacīja Izabella.

Aviokompānija ir atvainojusies Izabellai par pārpratumu. "Mēs esam sazinājušies ar Izabellu par viņas neseno pieredzi un atvainojušies par nekorekto situācijas risināšanu. Bija pārpratums par to, kāda ir mūsu politika, un mēs esam atgādinājuši savai ekipāžai mūsu apģērba prasības. Lai gan lidojumos mums ir pamata apģērba prasības, piemēram, apavi, mums nav politikas attiecībā uz krekliem," sacīja aviokompānijas pārstāvji.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu