Video ⟩ Teikas sniega kupenā pašvaldības policisti atrod puspliku jaunieti ar basām kājām (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vakar, 4.februārī, pulksten 2.20 Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Vidzemes pārvaldes darbinieki devās uz Teiku, kur no kāda daudzdzīvokļu nama izskrējis puspliks jaunietis ar basām kājām. Kārtības sargi, apsekojot norādīto teritoriju, sastapa turpat netālu esošās skolas apsargu, kurš norādīja uz zem soliņa guļošu jaunekli. Jaunietis bija ieracies sniegā un nekustējās, informē RPP.

Viens no policistiem viņu izvilka ārā no kupenas. Jaunietis uz jautājumiem nespēja atbildēt. Tikmēr pie soliņa piesteidzās otrs policists, ar kuru kopīgiem spēkiem jauneklis ienests skolas vestibilā.

Vienlaikus par notikušo informēti policijas dežūrdaļas darbinieki, kuri uz adresi izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests darbiniekus.

Līdz mediķu ierašanās brīdim jauneklis uzmanīts. No viņa īsajiem skaidrojumiem izdevās noskaidrot, ka notikuma dienā lietots alkohols un nezināmas izcelsmes vielu.

Ņemot vērā, ka saņemta informācija par iespējamu nelikumīgu narkotiku apriti, notikumam piesaistīta arī Valsts policija. Kā vēlāk noskaidrots jaunekļa mājvietā Valsts policijas darbinieki sastapa jaunieša māsu un draudzeni, kura bija lietojusi lizergīnskābes dietilamīdu jeb LSD.

Savukārt notikumam piesaistītie mediķi nolēma jaunieti hospitalizēt. Par notikušo informēta jaunieša māte.

Darbu saistībā ar nelikumīgu narkotiku apriti pārņēma Valsts policija.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu