Bertāns perfekts no tālienes, bet "Wizards" atkal zaudē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns aizsardzībā pret Džimiju Batleru.
Dāvis Bertāns aizsardzībā pret Džimiju Batleru. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvietis Dāvis Bertāns sestdienas rītā pēc Latvijas laika izcēlās ar perfektu precizitāti no tālās distances, bet viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" bezcerīgi zaudēja.

"Wizards" regulārā čempionāta spēlē ar rezultātu 95:122 (27:40, 16:31, 27:35, 25:16) zaudēja pagājušās sezonas NBA finālistei Maiami "Heat".

Bertāns šoreiz laukumā pavadīja 16 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā netrāpīja vienīgo izmesto divpunktu metienu, bija precīzs abos tālmetienu mēģinājumos, kā arī realizēja trīs no trim soda metieniem.

Latvietis neizcīnīja nevienu atlēkušo bumbu, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu, kā arī saņēma divas personīgās piezīmes. Viņa +/- rādītājs šoreiz bija -18.

Vašingtonas kluba līderim Bredlijam Bīlam šoreiz tikai septiņi punkti 27 minūtēs, bet Rasels Vestbruks guva 13 punktus.

"Heat" rindās rezultatīvākais bija Kendriks Nans, kuram 25 punkti un astoņas atlēkušās bumbas. Maiami vienības līderis Džimijs Batlers šoreiz guva 14 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un veica deviņas rezultatīvas piespēles.

"Wizards" šobrīd ieņem 14.vietu 15 klubu konkurencē Austrumu konferencē, bet "Heat" atrodas tikai vienu pozīciju augstāk.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu