"Tu pazaudē visu." Boksa superzvaigzne Fjūrijs skaidro Makgregora zaudējumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Savas domas par Konora Makgregora neseno zaudējumu pret Dastinu Porjē ir atklājis arī boksa superzvaigzne Taisons Fjūrijs.

Gan pats Makgregors, gan arī MMA apskatnieki pēc īra zaudējuma norādīja, ka viņš pārāk ilgu laiku nebija aizvadījis cīņu oktagonā.

"Biju priecīgs aizvadīt vairāk laika slavenajā UFC oktagonā. 40 sekundes trīs gadu laikā ir viss, kas man bija," savā "Instagram" kontā uz cīņu atskatījās Makgregors.

Sarunā ar boksa apskatnieku Geretu Deivijsu līdzīgu viedokli pauda arī Pasaules boksa padomes (WBC) un "The Ring" smagā svara čempiona jostas īpašnieks Taisons Fjūrijs.

"Viņam ir pilnīga taisnība. Konors Makgregors cīnījās 2016. gadā tad divus gadus bija ārpus oktagona. Tad viņš cīnījās pret Habibu un izlaida vēl divus gadus. Tad sekoja cīņa ar Seroni un atkal gadu ilgs pārtraukums un tagad cīņa pret šo puisi Porjē," sacīja Fjūrijs.

"Neaktivitāte nogalina šo kaķi. Par to nav šaubu. Kad viens vīrs ir bijis aktīvs, cīnoties gan sparingos, gan nometnēs, kamēr otrs sēž uz dīvāna, tas ne pie kā laba nenoved. Tu pazaudē savu precizitāti, distances izjūtu. Tu pazaudē visu. To var atgūt tikai ar treniņnometnēm un īstām cīņām," turpināja Fjūrijs.

Arī pats Fjūrijs pēc uzvaras pār Vladimiru Kļičko no ringa prom bija trīs gadus, tomēr viņam izdevās cīņu sportā atgriezties ar uzvaru un jau trešajā duelī pēc pārtraukuma cīnīties neizšķirti ar bīstamo Deonteju Vailderu. Netrūkst apskatnieku, kuri pat uzskata, ka Fjūrijs šajā duelī pēc tiesnešu lēmuma bija pelnījis uzvaru.

Tāpēc arī Fjūrijs ļoti labi apzinās, ko nozīmē ilgāku laiku būt prom no oktagona vai ringa.

"Ja tu īsā laikā aizvadi trīs cīņas un ringā neesi bijis tikpat gadus, trešajā duelī tu būsi labāks, desmit reižu labāks, nekā pirmajā cīņā [pēc pārtraukuma]," norādīja smagā svara čempions.

Makgregors joprojām ārstē pēdējā cīņā gūto kājas savainojumu, bet jau teju uzreiz pēc dueļa sākās runas par triloģijas cīņu pret Porjē. Arī amerikānis vairākkārt ir izteicies, ka labprāt nākamo cīņu aizvadītu pret Makgregoru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu