VIDEO ⟩ Bļugera noraidījums spēles izskaņā liedz "Penguins" paņemt punktu Ņujorkā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AFP / Scanpix

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Pitsburgas "Penguins" izbraukumā piekāpās Ņujorkas "Islanders".

"Penguins" uz ledus atgriezās pēc piecas dienas ilga piespiedu pārtraukuma, viesos ar rezultātu 3:4 (1:2, 1:0, 1:2) atzīstot Ņujorkas "Islanders" hokejistu pārākumu.

Bļugers šajā mačā uz ledus pavadīja 14 minūtes un 35 sekundes, izdarot vienu metienu pa pretinieka vārtiem. Tāpat latvietis izcēlās ar diviem spēka paņēmieniem un uzvarēja 43% iemetienu.

Tomēr Bļugera nozīmīgākā epizode šajā mačā bija ar negatīvu nokrāsu, jo nepilnas četras minūtes pirms spēles beigām centra uzbrucējs izraidīja ripu no laukuma, saņemot divu minūšu noraidījumu, ko pēcāk uzvaru nesošajā vārtu guvumā pārvērta Anderss Lī.

Bez jau pieminētā Lī, "Islanders" labā vārtus guva arī Kels Klaterbaks, bet divas ripas Džordana Eberles kontā.

Savukār Pitsburgas "Penguins" rindās šajā spēlē ar vārtu guvumiem izcēlās Pjērs-Olivjē Džosefs, Jevgēņijs Malkins un Džeiks Gencels.

Video: "Penguins" - "Islanders" mača spilgtākās epizodes

"Penguins" ar 11 spēlēs iekrātiem 11 punktiem Austrumu divīzijā ieņem 4. pozīciju, kamēr "Islanders" šajā pašā divīzijā ar 10 mačos izcīnītiem 10 punktiem ierindojas 6. vietā.

Bļugers šajā sezonā 11 mačos ir iekrājis sešus rezultativitātes punktus (2+4), kā arī negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Penguins" nākamo spēli aizvadīs naktī uz trešdienu, kad plkst. 1 pēc Latvijas laika pitsburgieši viesosies pie Ņūžersijas "Devils" hokejistiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu