Ladybird atklāj, kā rit viņas dzīve un cīņa par bērnu atgūšanu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

“Man iet kā pa amerikāņu kalniņiem. Bet es skatos pozitīvi uz visu un cenšos būt pozitīva situācijās, kas varbūt nav tik pozitīvas,” otrdienas vakarā ekskluzīvā video intervijā ar televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” šova “Kad viņas satiekas” vadītājām pastāstīs latviešu dziedātāja Tatjana Šihmuratova jeb Ladybird.

Viņa Amerikā nonākusi neapskaužamā situācijā un cīnās par atņemtajiem nepilngadīgajiem bērniem, kuri šobrīd atrodas pie tēva.

Tatjanai bērnus ir iespēja redzēt vien divreiz nedēļā un arī tikai attālināti – ar "Zoom" platformas starpniecību. Taču viņa ļoti cer, ka pēc tiesas, kas gaidāma šonedēļ, situācija mainīsies un viņai būs iespēja biežāk satikties ar bērniem - četrus gadus veco dēlu un divus gadus veco meitu.

Dziedātāja neslēpj, ka šobrīd Kalifornijā ir bez advokāta un nonākusi arī finansiālās grūtības, jo viņai nav atļaujas otrpus okeānam strādāt un pašai nopelnīt. Lai arī emocionāli ir ļoti grūti un bērnus klātienē Tatjana nav satikusi nu jau divus mēnešus, viņa cenšas sevi spēcināt ar ticību, ka ar laiku viss sakārtosies un būs labi. Plašāku sarunu ar Tatjanu skaties otrdienas vakarā “Kad viņas satiekas” jaunākajā raidījumā, kur viņa atklās, kāpēc nonākusi šādā situācijā un kā bez mammas šobrīd jūtas viņas atvases.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu