Pēc vīra došanās uz ārzemēm pie Magones nakšņos cits vīrietis (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļā sabiedrību pāršalca ziņa, ka “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes Magones Šutovienes vīrs Žanis devies peļņā uz ārzemēm, atstājot sievu ar trim bērniem Latvijā. Lai arī nu Magonei nākas rūpēties ne tikai par saimniecību, mājas soli un bērnu audzināšanu, viņa atrod laiku arī radošām nodarbēm un cītīgi strādā pie sava jaunā dzejas krājuma.

Tas top kopā ar dzejnieku no Liepājas, kurš darbojas ar pseidonīmu Jans Ikess. Diemžēl abu radošo prātu sadarbību apgrūtina attālums un tāpēc viss gluži nevedas tik raiti, cik gribētos. Nu darbs pie dzejas krājuma iegājis finiša taisnē, tāpēc jaunākajā sērijā Magone dzejnieku aicinās pie sevis uz “Avotiņiem,” lai abi netraucēti pabeigtu iesākto.

Taču attālums no Gulbenes līdz Liepājai ir visai iespaidīgs, tāpēc dzejniekam nāksies pie Magones nakšņot. Šī doma, protams, šovu zvaigznē raisa sievišķīgu satraukumu, jo pirmo reizi vīra prombūtnes laikā pie viņas kāds vīrietis paliks pa nakti.

“Man kā reizi vīrietis mājas darbos vajadzīgs,” smejoties un telefona sarunā vienojoties par satikšanās detaļām, kolēģim sacīs Magone.

“Ja kas, pačukstēšu, ka vīrs nebūs. Uz ilgu laiku pa ziemu nav. Tā kā tu nebaidies par greizsirdību vai vēl kaut ko. Viss ir OK,” jokos dzejniece.

Arī vēlāk “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne neslēps satraukumu par gaidāmo tikšanos: “Būs gandrīz ideāls randiņš Magonei. Vīrs prom, es jau sapratu! Nē, nē – ne randiņš! Ko jūs – mēs abi precēti”! sacīs Magone.

“Mani jau nedaudz mulsina fakts, ka tā ir palikšana pie manis. Nu kur Liepāja, saprotiet paši – tikko atbraucis, nevar uzreiz skriet prom! Nu, ko tad mēs te pa stundu izdarīsim, ja autobuss pēdējais aiziet pus septiņos? Tas nav reāli izdarāms. Nu tā ir palikšana! Saprotiet paši – ja paliek, kamēr bērni gulēt, kamēr fiziskās darba aktivitātes, kāda dzeja var būt, protams! Vakariņas jāpaēd un tēja, kā saka – tad jau ap kādiem desmitiem ķersimies klāt, varbūt līdz rītam padarīsim. Ja nepadarīs, ir vēl divas dienas rezervē. Un pa tām trim noteikti var līdz kādam kopsaucējam nonākt. Nokārtosim visas savas dzejas formalitātes kopā ar slaveno dzejnieku – tas viss ir pie darba, pie lietas,” mulsuma pilno situāciju steigs skaidrot Magone Šutoviene.

Kā tālāk risināsies abu attiecības? Vai dzejniekiem izdosies pabeigt darbu pie jaunā krājuma? “Slavenības. Bez filtra” skatītāji uzzinās jau drīzumā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu