Optiskā ilūzija: suns, kurš prot iziet cauri ķieģeļu sienai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Internetu satricinājusi uzjautrinoša optiskā ilūzija, kurā izskatās, ka sunim izdevies iziet cauri ķieģeļu sienai, vēsta portāls "Lad Bible". 

"Šķiet, ka suns iziet cauri ķieģeļu sienai," rakstīts videoklipa paskaidrojumā. Filmētajos materiālos redzams vācu aitu gans, kurš kopā ar divām sievietēm atrodas pie mājas sienas.

Pēc tam, kad suns palecies augšup un atstutējis ķepas pret sienu, suns atgriežas zemē un apvij savu ķermeni ap vienu no sievietēm, kura izskatās nedaudz nobijusies no lielā dzīvnieka, kas ir gandrīz viņas augumā. 

Kad suns līkumo ap viņas kājām, šķiet, ka tas ieiet sienā, jo tā galva pēkšņi pazūd no redzesloka. Tomēr drīz kļūst skaidrs, ka tas vienkārši pagrieza galvu, lai pagrieztos pa labi ap sievieti.

Komentētāji ātri vien ieraudzīja šo optisko ilūziju un metās komentēt videoklipu. "Man burtiski sāp smadzenes, kad es to skatos!" rakstīja kāds komentētājs.

Citi steidza suni saukt par Hariju Poteru, jo filmā burvim bija jāskrien cauri ķieģeļu sienai, lai tiktu uz viņam paredzēto vilciena staciju. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu