Rīgas "Dinamo" viesojas pie Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Artūrs Stabulnieks/Rīgas "Dinamo"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" šodien sezonas vienpadsmitā izbraukuma vienīgajā spēlē tiksies ar Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard".

Mačs Balašihā sāksies plkst.18 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot kanālam "TV3 Sport 2".

Nākamajā pirmdienā rīdzinieki savā laukumā uzņems Kazaņas "Ak Bars", bet pēc tam dosies sezonas pēdējā izbraukumā, kurā aizvadīs divus mačus.

Rīgas komanda zaudējusi pēdējās septiņās pēc kārtas un mēneša laikā uzvarējusi tikai vienā no 13 cīņām. Iepriekšējā duelī "Dinamo" mājās ar 1:2 atzina Maskavas "Spartak" pārākumu.

Turpretī "Avangard" uzvarējusi trīs spēlēs pēc kārtas un sešās no pēdējām septiņām cīņām, tajā skaitā 27.janvārī viesos ar rezultātu 2:1 pārspējot šodienas pretinieci "Dinamo".

"Avangard" ar 75 punktiem 54 spēlēs ieņem otro vietu Austrumu konferencē, bet "Dinamo" ar 25 punktiem 53 dueļos ir pēdējā starp 11 Rietumu konferences klubiem un ir vājākā komanda visā līgā.

Abas komandas KHL nūjas krustojušas 26 reizes, rīdziniekiem uzvarot 12 mačos. Visus 14 zaudējumus Latvijas komanda cietusi pamatlaikā.

Pēteris Skudra šajā izbraukumā līdzi ņēmis trīs vārtsargus, astoņus aizsargus un 13 uzbrucējus. 

"Dinamo" sastāvā nebūs līdz sezonas beigām traumētā vārtsarga Staņislava Gaļimova, viņa konkurenta Ivana Naļimova, kapteiņa Laura Dārziņa, Emīla Ģēģera un arī Daņila Larionova. Tāpat Rīgā palicis aizsargs Kristaps Sotnieks un uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs.

Tikmēr Kārlis Bucenieks, Gustavs Millers, Gļebs Prohorenkovs un Rūdolfs Polcs pievienojušies Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienīgai "Rīga".

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu grupā un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu