Aija Strazdiņa atklāj, ko domā par bijušā vīra Aigara Grāvera vārdiem, ka viņu laulība bija "pārpratums"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Mārtiņš Otto/ Tvnet/ Leta

2019. gadā tapa zināms, ka izjukusi grupas "Jumprava" mūziķa Aigara Grāvera un skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz..." producentes Aijas Strazdiņas laulība. Kad laulības šķiršanas process jau bija iekustināts, Aija sāka jaunas attiecības, kuras nu komentēja sarunā ar Ievu Adamss un režisoru Dž.Dž.Džilindžeru "YouTube" raidījumā "Dž. Spot".

Adamss vēlējās noskaidrot, vai viņas un Grāvera attiecībās klupšanas akmens bijis tas, ka mūziķis esot vēlējies, lai Strazdiņa ir pavarda turētāja, tomēr viņa aktīvi veidojusi savu karjeru.

"Nē, es domāju, ka tam loģiski būtu jābūt klupšanas akmenim, kāpēc mēs būtu neapprecējušies, jo, pa lielam, es atcēlu filmēšanu, jo man jau bija jādzemdē. [..]

Man liekas, ka parasti viss jau izjūk no nerealizētām ekspektācijām. Te bija jautājums par to. Katrs kaut ko sagaidīja. Un ar laiku jau tās ekspektācijas mainās.

Man Aigars kādreiz teica: "Es vienmēr gribēju, lai tu kop dārzu un stādi puķes." Un es dzīvē nekad neesmu iestādījusi nevienu puķi. Varbūt kaut kad bērnībā. Un es ne pirms kāzām, ne pēc neesmu kopusi dārzu. 

Un te ir tas stāsts, ka es tiešam to dzīvē nekad nedarīšu. Es pieņemu, ka varbūt man būs 80 gadi un es pēkšņi sapratīšu, kur rozes bija visu dzīvi, bet šajā brīdī es viņas neredzu. Un tad būs vīrietis kurš teiks: "Mīļā, tu skrēji un darīji, ko tu tagad tās rozes kop, ko tu sēdi tajā dobē!"" pārdomās dalījās Strazdiņa. 

Viņa piebilda, ka pēc šķiršanās mācās no otra cilvēka neko negaidīt, tomēr viņai esot "pamatpakete" ar prasībām, kas viņai no vīrieša nepieciešams, kurā ietilpst atbalsts, patstāvīgums un kopīga pasmiešanās.

Pērn jūnijā Grāvers intervijā "Pāļa bazars" par laulību ar Strazdiņu izteicās šādi: "Cilvēkiem jābūt ļoti uzmanīgiem, man tai skaitā; pirms sāk attiecības ar otru sievieti, vajag ieraudzīt, ka maza adatiņa var izaugt par ļoti lielu problēmu. [..] Es domāju, ka tas bija pārpratums."

Džilindžers vēlējās noskaidrot, ko par šādiem vārdiem par abu izirušo laulību domā arī Strazdiņa. 

"Es domāju, ka viņš tā nedomāja. Es lasīju to frāzi un zinu, kā viņš to domāja. Ja tu zini to cilvēku, tu zini, ko viņš ar to vārdu domā. Viņš varbūt nedomāja to, ko varbūt vairums domā par to, ka tas ir pārpratums, viņš domāja to, ka pārprata šo situāciju," viedokli pauda producente. 

Strazdiņa gan nedomā, ka Grāvers šāda viedokļa dēļ būtu "norakstījis" visu labo, kas bijis abu attiecībās. 

"Es domāju, ka viņš izdara secinājumus gluži tāpat kā es un ka viens no tiem secinājumiem ir tas, ka kaut kādā brīdī mēs pārpratām tās proporcijas. Aigara te nav, un nav godīgi runāt, jo viņš nevar aizstāvēties, bet

iespējams, ka gan viņam, gan citiem tādā situācijā var būt vēl sāpīgāk, jo es esmu tipiska latviešu sieviete vidējā - es apprecējos, nesanāca, izšķīros, tagad esmu atvērta jaunai dzīvei. Bet viņam tā šķiršanās jau nebija pirmā, un es ticu, ka cilvēks, kurš katru reizi ieliek savas emocijas jaunās attiecībās, un ja tu to dari trešo reizi un viss apcērtas, ir sūdīgāk nekā pirmo,"

norādīja Strazdiņa. 

Intervijas laikā producente pievērsās arī jauno attiecību tematam, saņemot jautājumu, kas ir tas, ko Strazdiņas jaunais draugs viņā mīlot.

"Oj, es nezinu, es par to brīnos nepārtraukti. Par to gan man ir viedoklis, un esmu pilnīgi pārliecināta, ka šis notikums manā dzīvē, gluži tāpat kā daudzi citi notikumi, ir totāli avansā. Kad tu saproti, ka tas ir kaut kas tik jauks, kaut kas tik labs, ko tu faktiski neesi pelnījis. Un ka tev ir jāattaisno tā situācija. Man ļoti bieži tā ir dzīvē gadījies - gan ar darbu, gan visu pārējo."

Strazdiņa piebilda, ka viņas mīļotais par viņu esot mazliet jaunāks - aptuveni divus gadus, taču precīzi viņa nevarot pateikt. 

Tāpat vīrietim esot arī labas attiecības ar viņas bērniem. "Tas ir viens no pamatpaketes punktiem."

Atgādinām, ka Strazdiņa un Grāvers laulībā pavadīja 14 gadus un viņiem ir divi kopīgi dēli. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu