Pamanījis pirms pieciem gadiem. Gints Valdmanis detalizēti pastāsta par savām jaunajām attiecībām (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Februāra sākumā populārais fitnesa treneris Gints Valdmanis apstiprināja, ka sācis jaunas attiecības ar kolēģi Jekaterinu Sidorovu. Nu viņš sociālajos tīklos sīki pastāstīja par to, kā iepazinies un iemīlējies fitnesa daiļavā. 

Vietnē "Instagram" Valdmanis atbildēja uz savu sekotāju jautājumiem, no kuriem liela daļa bija tieši par viņa attiecībām. 

Kā skaidroja vīrietis, ar Jekaterinu viņš ir kopā no rudens. "Kādu laiku satikāmies. Novembra sākumā bija saruna par to, kādi ir mūsu nodomi vienam pret otru, kas mēs esam, kur ejam. Tajā brīdī arī sapratām, ka esam kopā.

Viņa ir mana sieviete, un es viņas vīrietis. Notikumus pasteidzināja Covid-19, un decembrī sākām dzīvot kopā.

Te nu mēs esam!"

Valdmanis piebilda, ka par mīļoto ir trīs gadus vecāks. 

Viens no jautājumiem bija par to, kāds tad ir abu mīlnieku iepazīšanās stāsts.

"Viens otru pamanījām pirms pieciem gadiem. Man bija attiecības, tāpēc nekas nebija. Laiku pēc šķiršanās sākām komunicēt, tad tikties...

Šajā vecumā veidot attiecības ir citādāk nekā 20 gados. Viss ir daudz konkrētāk, un jau ir konkrēta sapratne, ko tu gribi un ko negribi attiecībās. Te viss bija kā cimds ar roku. Viss ir ļoti labi un būs vēl labāk. Vairāk fokusēties uz savām attiecībām, jo kā personības jau esam izveidojušās. Ir katram sava pagātne, katram savi darbi, nedarbi. To visu pieņemam. Reāli skatāmies tikai uz šodienu, kā jūtamies šodien," rakstīja fitnesa treneris. 

Viņš arī nekavējās mīļotajai publiski paust mīlestību: "Viņa ir ļoti mīļa, jauka. Ļoti mierīga, ļoti sievišķīga, ļoti skaista. Trausla un tajā pašā laikā ļoti stipra. Es ļoti daudz ko no viņas varu mācīties un mācos. Viņa ir mana sieviete."

Tāpat vērīgākie Valdmaņa sekotāji pamanījuši, ka Jekaterina savos sociālajos tīklos komunicē krievu valodā, tādēļ viņiem radās jautājums, kādā valodā pāris runā savā starpā. 

"Pārsvarā runājam latviski, krieviski un angliski. Parasti latviski. Ja nezina kādu vārdu, saka krieviski vai angliski. Ja uzsit emocijas vai gribas izteikties, tad krieviski. Ļoti bieži sanāk, ka es runāju latviski, viņa man atbild krieviski.

Ja godīgi, tad man ļoti patīk, ka viņa ar mani runā krieviski. Nezinu, kas tajā visā ir, bet man ļoti patīk.

Saprotamies mēs ļoti viegli," rakstīja vīrietis. 

Kāds no sekotājiem uzdeva jautājumu, kādas šobrīd ir viņa attiecības ar bijušo sievu Jutu Valdmani. 

"Mūsu attiecības ir ļoti draudzīgas un cieņpilnas. Regulāri komunicējam. Ja vienam no otra kaut ko vajag, nav problēmas palīdzēt. Zinu, ka tas nav tipiski, jo ierasts, ka pāris šķiras - ir drāmas, bet šis nav tas gadījums. Mūsu attiecības ir transformējušās, bet mums vienmēr būs vieta otra sirdī."

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu