VIDEO ⟩ Paņem pasūtījumus un aiziet! Brīdina par negodprātīgu cilvēku grupu, kuri uzdodas par ēdienu piegādātājiem (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Ekrānuzņēmums no video "Purvičika Ezītis Miglā" lapā

Bāru tīkls "Ezītis miglā" brīdinājis kolēģus un citus ēdināšanas nozares pārstāvjus par negodprātīgiem cilvēkiem.

"Purvčika Ezītis Miglā" savā "Facebook" lapā ievietojis paziņojumu ar video: "Brīdinājums kolēģiem citos uzņēmumos! Rīgā uzdarbojas negodprātīgu cilvēku grupa ar zagtām "Bolt Food" somām - ienāk kafejnīcā, paņem pasūtījumu maisus un aiziet. Uzmanieties! Lai visiem ražīga diena un lai pasūtījumi nonāk īstajās rokās!"

Valsts policija (VP) noskaidrojusi kādu pāri, kurš Rīgā, izliekoties par ēdiena kurjeriem, nozadzis pasūtījumus, noskaidroja aģentūra LETA.

VP preses pārstāve Gita Gžibovska aģentūrai LETA apliecināja, ka Teikas iecirknī saņemta informācija par šādu zādzības gadījumu Dzelzavas ielā.

Patlaban sākta resoriskā pārbaude, kuras laikā varētu lemt par kriminālprocesa ierosināšanu. Tāpat policija jau noskaidrojusi iespējamās vainīgās personas - kādu sievieti un vīrieti.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka janvāra noslēgumā pasta pakalpojumu uzņēmums "Omniva" brīdināja iedzīvotājus par krāpnieku mēģinājumiem izkrāpt maksājumu karšu datus.

Tāpat ir fiksēti vairāki krāpnieciski gadījumi, kur, izmantojot viltus interneta vietni, kas šķietami atgādina uzņēmuma "DPD Latvija" mājas lapu, krāpnieki aicina iedzīvotājus sniegt norēķinu karšu datus par pirkuma starpniecību internetā.

Arī vakar, 8. februārī, "Cert.lv" ziņoja, ka krāpnieki izsūta e-pastus, uzdodoties par "Swedbank", pievienojot neīstu saiti, kas aizved uz datu izkrāpšanas vietni.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu