Krievijas producents Josifs Prigožins Covid-19 slimības dēļ bijis tuvu nāvei (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu producents Josifs Prigožins atklāja, ka izslimojis Covid-19, un pastāstīja par slimības gaitu. 

"Pirms dažām dienām es svinēju savu otro dzimšanas dienu. Es visu laiku domāju, vai pastāstīt to vai ne, un tomēr nolēmu, ka to darīšu - ne dīkstāves dēļ, ne tāpēc, lai tagad mans stāsts gūtu ievērību sociālajos tīklos, bet gan tāpēc, lai ar savu stāstu brīdinātu tos, kuri joprojām domā, ka šī slimība ir vien izdomājums," rakstīja Prigožins. 

Kopš pandēmijas sākuma Prigožins un viņa sieva dziedātāja Valērija šo situāciju uztvēruši nopietni. Abi ievērojuši pašizolāciju, veikuši visus preventīvos pasākumus, lai nesaslimtu.

"Otrā pandēmijas viļņa vidū mēs devāmies uz Dubaiju, kur jutāmies drošāk, turklāt šī vieta ļāva mums strādāt. Tomēr, lai kā mēs izvairītos, mēs saslimām ar šo briesmīgo slimību. Valērija to izslimoja viegli, bet ar mani notika tas, ko mēs noteikti negaidījām," sacīja producents.

Pirmajā slimības nedēļā producents jutās labi un domāja, ka jau lēnām atveseļojas, taču pēkšņi viņš nav varējis ne paelpot, ne piecelties.  

"Mani steidzami nogādāja slimnīcā. Pateicoties maniem draugiem, kas dzīvo Dubaijā, kuri rīkojās ātri un izlēmīgi, - mazākā kavēšanās man būtu maksājusi dzīvību," sacīja mākslinieks. 

Jau pēc brīža viņa stāvoklis ar katru minūti pasliktinājies. "Tad es vairs neko daudz neatceros. Ārsti atnāca, veica testus, bet man kļuva sliktāk. Man ļoti paveicās, ka nokļuvu vienā no labākajām Dubaijas slimnīcām, kur ir izcili ārsti, kuri nekavējoties sāka spēcīgu terapiju, jo mana slimības gaita attīstījās pēc sliktākā scenārija," atminas Prigožins. 

Producents uzsvēra, ka viņš pārcietis astoņas dienas, kas pielīdzināmas ellei, taču, pateicoties kompetentai attieksmei, ģimenes un draugu atbalstam, viņš spēja izdzīvot.

"Kad es pirmo reizi varēju piecelties pats, es, pieaudzis vīrietis, izplūdu asarās, apzinoties, cik brīnišķīgi ir vienkārši dzīvot," sacīja producents.

Prigožins uzsvēra, ka no slimnīcas viņš atgriezies kā cits cilvēks. "Mums jādzīvo un jāizbauda fakts, ka esam dzīvi," piebilda producents.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu