"Izskatījās, ka viņš uzvarēs..." Bijušais Makgregora pretinieks nāk klajā ar neparastu pamatojumu īra zaudējumam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neits Diazs un Konors Makgregors
Neits Diazs un Konors Makgregors Foto: AP/ Scanpix

Bijušais Konora Makgregora naidnieks Neits Diazs ir padalījies ar savām domām par neseno īra zaudējumu pret Dastinu Porjē.

Makgregors un Diazs oktagonu ir dalījuši divas reizes, pa uzvarai izcīnot katram no cīkstoņiem. Abu cīkstoņu pēdējais duelis norisinājās 2016. gadā un toreiz pārāks bija Makgregors. Kopš tā laika spekulācijas par iespējamo triloģijas cīņu starp abiem cīkstoņiem tā arī nav līdz galam norimušās.

Lai gan arvien lielāka kļūst iespējamība, ka Makgregora nākamais duelis būs pret Porjē, kā ierasts nevar izslēgt arī Diaza kandidatūru. Amerikānis sarunā ar ESPN piedāvāja savu redzējumu potenciālā pretinieka nesenajai neveiksmei. 

"Manuprāt, Konors drīzāk pieļāva kļūdas, nekā Dastins demonstrēja labu sniegumu. Viņš trāpīja labas kombinācijas. Man izskatījās, ka viņš uzvarēs, bet viņš pieļāva kļūdas, kā allaž," sacīja Diazs, kurš uzvarēja savu pirmo cīņu pret Makgregoru.

Abu cīkstoņu pirmajā cīņā Makgregors ātri centās cīņu nobeigt ar nokautu, bet Diazs īra spiedienu izturēja, līdz tā brīža 65,8 kilogramu divīzijas čempionam beidzās enerģija. Šo Makgregora enerģijas trūkumu Diazs veiksmīgi izmantoja, izcīnot uzvaru ar žņaugšanas paņēmienu. 

Otrajā duelī Makgregors arī pirmajos divos raundos izdarīja spiedienu, tomēr viņš aprēķināja savas spējas un enerģiju sadalīja visiem pieciem raundiem, kas arī rezultējās uzvarā.

Vairums apskatnieku un cīkstoņu ir izteikušies, ka Konors cīņu zaudēja boksa stājas un uzņemto spērienu pa ikru dēļ. Lai gan Diazs nenoliedz, ka spērieni pa ikru bija Makgregora cīņas beigu zvans, viņš uzskata, ka cēlonis tam ir bijis pavisam cits.

"Cīņā pret Habibu Konors mēģināja to novest līdz galam. Habibam bija vajadzīgi četri raundi lai viņu piebeigtu. Cīņā pret Dastinu Konors trāpīja vairākas kombinācijas, bet es domāju, ka viņš izdarīja pārāk lielu spiedienu, jo domāja, ka ir uzvarējis," sacīja Diazs.

Tāpat Diazs uzskata, ka Makgregors nav cīnījies pārdomāti, jo nevēlējās atrasties oktagonā: "Viss tā noritēja, jo Konors nevēlējās tur būt. Viņš pārāk vēlējās cīņu pabeigt, jo viņš gribēja tikt prom. Viņam vajadzēja nedaudz nobremzēt. Jā, kāja bija problēma, bet viņš bija zaudējis jau pirms tam."

Diazs kopš zaudējuma Makgregoram 2016. gadā oktagonā ir izgājis vien divas reizes. 2019. gadā populārais cīkstonis atgriezās oktagonā ar pārliecinošu cīņu pār Entoniju Petisu, bet tā paša gada izskaņā viņš cīņā par UFC sliktā puiša jostu piekāpās Horhem Masvidālam.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu