Anna Rozīte skaidro, kādēļ precējās, ja agrāk laulības nav vēlējusies (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2018. gadā apprecējās raidījumu vadītāja Anna Rozīte un uzņēmējs Gints Feders. Nu Rozīte intervijā Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous" pastāstīja, kādēļ mainījusi domas par laulību.

Rozīte iepriekš nekad netika slēpusi, ka viņai laulības nav svarīgas. Intervijā citēti arī Rozītes vārdi un teorija par to, ka laulība esot "pasākums neuzticīgiem cilvēkiem". "Kāpēc jāprec, ja tu mīli - vienkārši esi kopā! Kādi pierādījumi vēl vajadzīgi?" teikts vecā intervijā ar Rozīti. 

Nu raidījumu vadītāja komentēja, kādēļ viņai mainījies viedoklis par laulībām. 

"Jāsaka godīgi, es nekad, nekad neesmu sapņojusi par kāzām, par baltu kleitu, varbūt vienīgi kādreiz par kūku. Ko es saistu ar to - man manā bērnībā vecāki bija šķīrušies, un līdz ar to es pieļauju domu, ka vienkārši laulība manās acīs pēc tā, ko es redzēju no pieaugušo viedokļa un dzīves pieredzes un piemēra, ka tas nav nekas tāds stabils un nekas, uz ko vajadzētu tiekties. 

Un man tiešām nav bijusi sajūta nevienās attiecībās, ka es to gribētu, un tad, kad es satiku jau savu šī brīža vīru, šī sajūta mainījās. Es nevarētu teikt, ka, ieraugot viņu, pilnīgi kardināli nomainīju savu viedokli un man bija nereāla sajūta, ka man beidzot tas ir jādara, bet es vienā brīdī sevi pieķēru pie domas - ja precēties, tad ar šo cilvēku. Kas priekš manis ir diezgan krasa viedokļa maiņa.

Šobrīd es esmu absolūti priecīga par šo faktu. Bet vai es esmu kardināli mainījusi savu viedokli? Es nezinu,"

norādīja Rozīte. 

Viņa piebilda, ka arī vīrs pirms kāzām zinājis raidījumu vadītājas viedokli par laulībām, tomēr riskējis un viņu bildinājis. 

Atgādinām, ka pāris ir kopā no 2015. gada, taču abiem ir arī iepriekšēja attiecību pieredze. Annai no attiecībām ar Mārtiņu Kozlovski ir meitiņa Emīlija, bet Gintam iepriekšējā laulībā ar Ievu Federu dzimuši divi dēli - Henrijs un Georgs. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu