"Ko tu izdarīsi? Sadursi mani?" Bijušais MMA čempions arestēts par uzbrukumu draudzenei (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nopietnās nepatikšanās iekļuvis bijušais jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijas "Bellator" divkārtējais čempions Daniels Strauss, vēsta "MMA Junkie". 

Aizvadītajā nedēļas nogalē Strauss tika ievietots ieslodzījumā ar izpirkuma maksu 100 000 ASV dolāru apmērā. Bijušais "Bellator" čempions tika aizturēts pēc tam, kad viņa draudzene ziņoja policijai par viņai nodarītajiem miesas bojājumiem.

Tiek ziņots, ka Strauss sākotnēji ar draudzeni strīdējies, sarakstoties ar īsziņām. Pēcāk cīkstonis ir parādījies sievietes darba vietā. Viņa ir centusies pamest darba vietas telpas, bet Strauss viņai sekojis.

Cīkstoņa draudzene saprata, ka Strauss ir noskaņots agresīvi un devās uz savu mašīnu, kurā sportists bez sievietes atļaujas iekāpa un atteicās aiziet. Tā vietā, lai strīdētos ar cīkstoni, viņa draudzene nolēma mašīnu pamest, bet Strauss viņai turpināja sekot.

Strauss un viņa draudzene pēc tam viens otru pagrūda. Sieviete tad centusies tikt atpakaļ uz savu mašīnu, bet saņēmusi vairākus sitienus no cīkstoņa, kurš devās prom. Uzreiz pēc tam viņa saņēmusi īsziņu, ka Strauss ir ceļā uz viņas dzīvokli.

Tā vietā, lai brauktu uz savu dzīvokli, viņa devās pie Strausa, mēģinot atgūt sava dzīvokļa atslēgu, ko reiz bija iedevusi cīkstonim. Sieviete Strausu satika viņa dzīvoklī un prasīja, lai viņš atgriež viņas dzīvokļa atslēgu, uz ko cīkstonis atbildēja: "Tu mani nepazīsti. Es tevi saduršu." Tad strauss sievieti izgrūda no dzīvokļa, kam sekoja provokācija arī no viņas puses: "Tu esi liels un draudīgs. Ko tu man izdarīsi? Sadursi mani?"

Tieši to Strauss arī izdarīja, sadurot sievieti vēdera rajonā. Cietušo slimnīcā nogādāja kaimiņi, bet pats cīkstonis neilgi pēc tam tika arestēts.

Strauss līdz šim pēdējo cīņu ir aizvadījis 2019. gada septembrī. Savas karjeras laikā viņš ir izcīnījis 26 uzvaras un piedzīvojis deviņus zaudējumus. Par "Bellator" 65,8 kilogramu divīzijas čempionu viņš pirmo reizi kļuva 2013. gadā. Pēcāk viņš čempiona jostu zaudēja, bet to atkal atguva 2015. gadā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu