Policija uzsākusi administratīvo procesu par RD deputātes Brantes "meža frizētavas" pakalpojumiem (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

5. februārī Rīgas domes deputāte Ieva Brante savā sociālā tīkla "Facebook" profilā bija ievietojusi video, kurā viņa redzama izmantojam friziera pakalpojumus, esot meža ielokā. Par šo notikumu Valsts policija (VP) uzsākusi administratīvo procesu, portālu "Apollo" informēja VP. 

Nepilnas minūtes garajā videoklipā redzams, kā Brante meža ielokā saņem friziera pakalpojumus, kas valsts noteikto ierobežojumu dēļ ir aizliegti.

Brante video aprakstā skaidro, ka viņu "mudinājusi iekšējā pārliecība un valdības ierobežojumi", kas, viņasprāt,  ir "haotiski un neobjektīvi nepamatoti". Deputāte arī uzdod jautājumu, kāpēc skaistumkopšanas pakalpojumi nav pieejami, bet citas nozares turpina darbu.

"Podologs klīnikā turpina darbu, bet salonā pedikīra, manikīra speciālists un frizieri strādāt nedrīkst. CSDD turpina pieņemt autobraukšanas eksāmenus, bet braukšanas apmācības instruktoriem darbs ir liegtas. Tādu piemēru ir daudz," savā profilā raksta Brante.

Valsts policija ir saņēmusi informāciju par to, ka ārkārtējās situācijas laikā ir sniegts skaistumkopšanas (friziera) pakalpojums, kas šobrīd nav atļauts. Par ārkārtējā situācijā noteikto ierobežojumu neievērošanu ir uzsākts administratīvais process un policija izvērtēs apstākļus, portālu "Apollo" informēja VP pārstāve Līna Kaļķe. 

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu