"Paskatieties, ar ko viņš ir cīnījies..." Nurmagomedovs nosauc cīkstoni, kuram būtu jācīnās par viņa čempiona jostu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: EPA/Scanpix

Šā brīža UFC vieglā svara divīzijas čempions Habibs Nurmagomedovs sarunā ar "RT Sport" atklājis savas domas par to, kuram cīkstonim vajadzētu cīnīties par viņa čempiona jostu.

Habibs Nurmagomedovs aizvadītā gada rudenī izcīnīja pārliecinošu uzvaru pret Džastinu Geiči un paziņoja par karjeras noslēgumu. Dagestānietim ir bijušas vairākas sarunas ar UFC prezidentu Deinu Vaitu par potenciālu atgriešanos. Lai gan cīkstonis, tā teikt, durvis uz potenciālo atgriešanās cīņu līdz galam nav aizvēris, aizvien reālistiskāk ir sagaidīt UFC oficiālu paziņojumu par faktu, ka Nurmagomedovs ir atstājis savu čempiona jostu.

Minētajā sarunā ar "RT Sport" cīkstonis norādīja, kurš viņa amata brālis būtu pelnījis cīnīties par viņam piederošo jostu.

"Porjē ir pelnījis būt čempions. Tāds ir mans personīgais viedoklis. Paskatieties, ar ko viņš ir cīnījies. Džims Milers, Edijs Alvarezs, Entonijs Petiss, Makss Holovejs. Viņš ir cīnījies ar mani un Konoru. Šie visi ir augstas klases cīkstoņi, kuri, iespējams, nonāks UFC slavas zālē," sacīja Nurmagomedovs.

Šķiet, ka ar Nurmagomedova lēmumu noslēgt cīkstoņa karjeru ir samierinājusies visa cīņas sporta pasaule, izņemot UFC prezidentu, jo viņam ar dagestānieti ir ieplānota vēl viena tikšanās. Tomēr pats Nurmagomedovs ir gatavs padarīt savu jostu vakantu.

"Es zinu, ka viņi jau nodarbojas ar plānošanu. Domāju, ka ap maiju vai jūniju notiks titula cīņa. Starp kuriem cīkstoņiem? Deina man teica, ka vēl nav izlēmis. Kad es viņam pateicu, ka vieglā svara divīzijai ir jāiet uz priekšu [bez manis], Deina atbildēja, ka februāra beigās Lasvegasā mēs to apspriedīsim. Neatkarīgi no lēmuma, ko Deina būs pieņēmis, es tam piekritīšu," norādīja cīkstonis.

Sarunas nobeigumā Nurmagomedovs norādīja, ka viņš joprojām trenējoties, bet vairāk laika un enerģijas atvēlot saviem projektiem.

Savu profesionālo karjeru Nurmagomedovs noslēdza ar 29 uzvarām tikpat dueļos.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu