"Rīgas" hokejisti "SKA-Varjagi" piedzīvo otro zaudējumu pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Rīgas" hokejisti
"Rīgas" hokejisti Foto: Artūrs Stabulnieks/Rīgas "Dinamo"

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" trešdien otro reizi divu dienu laikā piekāpās Sanktpēterburgas "SKA-Varjagi" vienībai.

Rīdzinieki viesos ar 2:3 (1:0, 0:2, 1:1) zaudēja "SKA-Varjagi", kas arī dienu iepriekš savstarpējā mačā izcīnīja uzvaru.

Viesi jau pašā spēles sākumā divreiz ieguva iespēju spēlēt skaitliskajā vairākumā. Pirmo vairākumu realizēt neizdevās, bet otrajā Artūra Andžāna metienu vārtu priekšā pielaboja Antons Siņegubovs. "Rīga" pirmajā periodā spēja noturēt pārsvaru, lai arī izskaņā norībēja vārtu pārliktnis.

Otrās trešdaļas devītajā minūtē 1:1 panāca Kirils Firsovs, bet sešas minūtes vēlāk ripa vārtu priekšā veiksmīgā kārtā nonāca pie Konstantīna Hremkina, kurš bija nekļūdīgs.

Aptuveni trešā perioda vidū Siņegubovs vārtu laukumā tika pie ripas, bet ar ātru kustību uz sānu ar pēc tam sekojošu metienu nepietika, lai izlīdzinātu spēles rezultātu. Četras minūtes līdz finālsvilpei viesi kļūdījās uz savas zilās līnijas, kā rezultātā Iļja Ričkovs nonāca vienatnē pret Svenu Sokolovski un pārsvaru palielināja līdz diviem vārtiem.

Spēles pēdējo minūti rīdzinieki aizvadīja skaitliskajā vairākumā, kuru no vārtu priekšas ar precīzu metienu realizēja Mikus Mintautišķis. Atlikušajā laikā neviena komandām vārtus vairs neguva, rīdziniekiem piedzīvojot otro neveiksmi pēc kārtas.

Nedēļas nogalē "Rīga" turpat Sanktpēterburgā viesosies pie "Dinamo" hokejistiem.

"Rīga" ar 40 punktiem 46 spēlēs Rietumu grupā ieņem 13.vietu, bet divas pozīcijas augstāk ar 46 punktiem 55 spēlēs ir "SKA-Varjagi".

"Rīga" iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu