Agresīva Ziepniekkalna "ekstrasense" aplej klaidoņus ar degšķidrumu un pēc tam noziedo naudu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Andrey_Popov/Shutterstock.com

Kāda agresīva Ziepniekkalna iedzīvotāja šodien, 10. februārī, sociālajos tīklos dalījās ar video, kurā redzams, kā viņa klaidoņus un viņu iedzīvi aplej ar degšķidrumu. Agresīvā garāmgājēja bijusi neapmierināta, jo klaidoņi savos ratiņos glabā galda nazi, kas sievieti uztrauc, ziņo raidījums "Degpunktā".

Rīgā pie lielveikala "Mego" bieži var satikt klaidoni Alekseju. Gandrīz katru rītu viņš ieņem vietu pie lielveikala durvīm, lai ubagotu. Vīrietis atlīdzībā par ziedojumiem aicina cilvēkus paņemt kādu bērnu rotaļlietu.

Šodien Aleksejs ap plkst. 11 ieradās ierastajā vietā. Viņš tik tikko paspēja ieņemt vietu, kad pieredzēja pēkšņu uzbrukumu.

Kāda sieviete pienāca pie Alekseja noliktā ziedojumu galda un aplēja to ar degšķidrumu. "Tagad, lai viņš piepīpē," sacīja agresīvā garāmgājēja.

Garāmgājēja Aleksejam kliedza: "Ej prom no šejienes! Tagad ņem un piepīpē! Saprati? Vai saprati?"

Pēc ziedojumu galda apliešanas sieviete aplēja arī pašu Alekseju. Tāpat sieviete ar degšķidrumu aplējusi arī citus klaidoņus.

Atbildot uz jautājumu, ko viņa dara, sieviete atbildēja:

"Es teicu – ejiet prom no šejienes. Kas te ir par nažiem bērnu ratiņos? Kas tas ir?"

Pati uzbrucēja sociālajos tīklos publicēja video, kurā atainotas agresīvās darbības.

Raidījums "Degpunktā" satika arī Alekseju, kurš ir apmulsis par notikušo konfliktu. "Cilvēkiem rotaļlietas sagādā prieku un bērniem patīk. Ne par to runa. Viņa, cik pats sapratu, nav normāla. Pēc viņas uzvedības. Viņa pēc tam aizskrēja," stāsta Aleksejs.

Intervija laikā parādījās arī video autore. Sarunā ar "Degpunktā" viņa atvainojās klaidonim par radušos konfliktu un noziedoja viņam naudu.

Tomēr sieviete agresīvi turpināja Aleksejam vaicāt: "Es viņus vairākkārt biju lūgusi aizvākties. Kāpēc jums kastē naži? Vai jūs zināt, ka esmu ekstrasense? Vai zināt, kā tas viss strādā? Turpmāk, lūdzu, nedariet vairāk tādas lietas. Labi? Esiet normāli, lūdzu!"

Aleksejs uz sievietes sacīto atbildēja ar vēl lielāku neizpratni par ko sieviete ir neapmierināta. Agresīvās rīcības iemeslus nesaprata arī raidījuma "Degpunktā" liecinieki.

Sieviete kategoriski noraidīja, ka būtu izmantojusi jebkādu degšķidrumu pret klaidoni, un apgalvo, ka pudelē atradās tikai ūdens.

Gan garāmgājēji, gan Aleksejs apgalvo, ka pudelē bija degšķidrums. "Vai jūs negribat paostīt jaku? Tāda smaka! Tas bija šķidrums kurināšanai," norāda Aleksejs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu