Tukumā alkohola lietošanas laikā greizsirdības mākts vīrietis sadur sievieti kaklā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Asinis. Ilustratīvs foto.
Asinis. Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien Tukumā kopīgas alkohola lietošanas laikā vīrietis greizsirdības dēļ ar nazi iedūris kaklā sievietei, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Lai arī Latvijā joprojām ir spēkā ārkārtējā situācija un ir aizliegti privāti pasākumi un pulcēšanās personām no dažādām mājsaimniecībām, pirmdien 1970. gadā dzimis vīrietis un 1975. gadā dzimusi sieviete devās ciemos pie kāda paziņas. Kopīgas alkohola lietošanas laikā vīrietim šķita, ka sieviete flirtē ar dzīvokļa saimnieku, tāpēc viņš, greizsirdības vadīts, kamēr sieviete gulēja, ar nazi iedūra viņai kaklā. Pēc miesas bojājumu izdarīšanas vīrietis devās uz veikalu, kur apsardzes darbiniecei atklāja, ka esot nodūris cilvēku.

Apsardzes darbiniece nekavējoties sazinājās ar VP Tukuma iecirkņa darbiniekiem, kuri par notikušo paziņoja arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka nepieciešama arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta palīdzība, jo dzīvokļa durvis bija aizslēgtas.

VP izsaka pateicību veikala apsardzes darbiniecei, mediķiem un ugunsdzēsējiem, jo profesionālas sadarbības rezultātā izdevās izglābt sievietes dzīvību. Aizdomās par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu 50 gadus vecajam vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Par notikušo ir sākts kriminālprocess saskaņā ar Krimināllikuma 116. pantu un 15. pantu par slepkavības mēģinājumu, noziegumu neizdarot līdz galam no vainīgā gribas neatkarīgu iemeslu dēļ. Tāpat likumsargi sāks administratīvā pārkāpuma procesus par ārkārtējās situācijas noteikto ierobežojumu neievērošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu