"Mēs skatāmies uz nākamo čempionu." Nākamais Nurmagomedovs, kurš satricinās cīņas sporta pasauli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Umars Nurmagomedovs
Umars Nurmagomedovs Foto: Instagram/@umar_nurmagomedov

Janvāra izskaņā debiju UFC piedzīvoja Habiba Nurmagomedova jaunākais brālēns Umars. Slavenās treniņu zāles "American Kickboxing Academy" treneris Havjērs Mendess uzskata, ka Umars Nurgmagomedovu vārdu atgriezīs sporta virsotnē, vēsta "MMA Junkie".

Umars Nurmagomedovs sacenšas UFC 61,2 kilogramu svara kategorijā un savā organizācijas debijā otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica krievu cīkstoni Sergeju Morozovu.

Ņemot vērā, ka Umara vecākais brālēns Habibs oktagonā, visticamāk, vairs neatgriezīsies, jaunajam cīkstonim ģimenes vārds slavā būs jāiznes uz saviem pleciem un pieredzējušais Mendess uzskata, ka 25 gadus vecajam cīkstonim tas būs pa spēkam.

"Es to esmu teicis jau iepriekš. Nākamo piecu vai sešu cīņu laikā es sagaidu, ka viņš aizvadīs cīņu par čempiona titulu. Es ticu, ka mēs skatāmies uz nākamo čempionu. Ir aspekti, kuros viņam jākļūst labākam, bet viņš to izdarīs. Jūs viņu redzēsiet ar čempiona jostu pēc piecām vai sešām cīņām no šā brīža," norādīja Mendess.

Pieredzējušais treneris arī uzsver, ka tieši Habibs savu brālēnu Umara un Abubakara labā ir izdarījis ļoti daudz un allaž ir nodrošinājis labākos apstākļus izaugsmei.

"Viņi seko Habiba piemēram. Viņš ir kā lielais brālis un elks. Habibs ir viss, kam viņi vēlas līdzināties. Un Habibs arī palīdz viņiem gan ar fiziskajiem, gan psiholoģiskajiem aspektiem," sacīja Mendess.

"Habibs allaž ir viņiem blakus un rūpējas. Līdz ar to mēs varam izslēgt iespēju, ka viņi nebūs veiksmīgi, ņemot vērā atbalstu un zināšanas, ko viņiem sniedz Habibs," turpināja Mendess.

Habibs tik tiešām savam brālēnam allaž ir blakus, jo, kad pēc izcīnītās UFC debijas cīņā jaunajam cīkstonim radās problēmas ar intervijas sniegšanu angļu valoda, talkā atkal nāca pieredzes bagātais brālēns norādot: "Tava angļu valoda vēl nav tam gatava."

Video: Habibs Nurmagomedovs palīdz brālēnam Umaram sniegt interviju

Arī Umara cīņas stils ir pielīdzināms Habiba iecienītajām metodēm - cīņas novirzīšanai parterī un sitienu izdarīšanai pa guļošo pretinieku vai arī mēģinājumiem dueli noslēgt ar sāpju paņēmienu.

Umars Nurmagomedovs savas profesionālās karjeras laikā ir izcīnījis uzvaras visās 13 cīņā, kurās piedalījies.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu