"Visi ir noguruši no pašreizējās situācijas!" Valentīna dienas dēļ Polija atver viesnīcas un aicina ceļot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pawel Kazmierczak/shutterstock.com

Polijā viesnīcas un citas izmitināšanas vietas tiks atvērtas no šodienas, 12. februāra. Kā liecina naktsmītņu rezervēšanas portāli, tad interese ir milzīga, ziņo portāls "15min.lt." 

Viesnīcas Polijā tiks atvērtas Valentīna dienas nedēļas nogalē. Pirmie klienti nebija ilgi jāgaida, raksta portāls "Gazeta.pl". Atsaucoties uz portāla "Travelist.pl" informāciju, Polijas iedzīvotāju reakcija uz šo noteikumu bija zibenīga – portāla apmeklētība acumirklī palielinājās par 139%, nekā tas bija pirms nedēļas.

"Tūristi ilgi gaidīja, lai varētu izbaudīt brīnišķīgo ziemu un ceļot. Visi ir noguruši no pašreizējās situācijas un ilgojas pēc ceļojumiem. Cilvēki vēlas atpūsties, par ko liecina lielā interese par ceļojumiem," raksta portāls "Travelist.pl".

Jau februāra pirmajā nedēļā daudz vairāk cilvēku interesējās par iespēju apmesties viesnīcās.

Lēmums atvieglot tūrisma ierobežojumus ir izraisījis pēkšņas izmaiņas. Kā ziņo portāls "Gazeta.pl", poļus galvenokārt interesē brīvdienu piedāvājumi. Februāris un marts esot ārkārtīgi nepopulārs laiks, kad poļi izvēlas ceļot.

Taču šobrīd visi interesenti steidz rezervēt naktsmītnes šīs nedēļas nogalei.

"Šajā nedēļas nogalē poļi ielenks tūristu kūrortus," sacīja portāla vadītāji, atgādinot, ka šī ir ne tikai nedēļas nogale priekš Valentīna dienas cienītājiem, bet arī lielisks laiks ziemas izklaižu cienītājiem.

Rezervāciju dati liecina, ka poļi vispirms rezervē ceļojumus kalnos. Izmitināšanas cena svārstās no 56 līdz 100 zlotiem (apmēram 12-22 eiro). Dati liecina, ka cilvēki dod priekšroku vietām, kurās ir mazāk cilvēku.

Interese ir arī par iespējām palikt pie jūras – Gdaņska un Kolobžega ir vienas no populārākajām vietām.

Viens no ierobežojumiem, kas saglabāsies, ir viesnīcu restorānu klātienes apmeklēšana, taču ēdienus būs iespējams pasūtīt ar piegādi numuriņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu