Tērauda kā pēdējā kvalificējas pasaules čempionāta ceturtajam braucienam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Endija Tērauda
Endija Tērauda Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Skeletoniste Endija Tērauda piektdien Vācijā trešajā braucienā sasniedza 20.ātrāko laiku, ar ko bija gana, lai kvalificētos arī ceturtajam braucienam.

Pēc trim braucieniem līdere ir Vācijas pārstāve Žaklīna Lellinga, kura savu tautieti Tīnu Hermanu apsteidz par 0,17 sekundēm, bet Krievijas Bobsleja un skeletona federācijas (RBF) pārstāve Jeļena Ņikitina zaudē 1,11 sekundes.

Tērauda trešajā braucienā startā bija 18.ātrākā, trases vidusdaļā pieļāva vairākas nelielas kļūdas un finišu sasniedza 20.pozīcijā. Viņa līderei zaudē 4,47 sekundes.

Latvijas sportisti no labāko divdesmitnieka varēja izstumt Itālijas pārstāve Alesija Kripa, bet viņai padevās neveiksmīgs brauciens, kā rezultātā Tērauda bija pēdējā, kura kvalificējās ceturtajam braucienam.

Pēdējais brauciens paredzēts plkst.11.30.

Tērauda ceturtdien ieņēma 21.vietu pēc pirmajiem diviem braucieniem un ar šādu numuru startēja trešajā braucienā.

Pēc diviem braucieniem pirmais divdesmitnieks, kas dotu iespēju startēt arī ceturtajā braucienā, bija 0,14 sekunžu attālumā.

Pēc otrā brauciena par līderi kļuva mājiniece Žaklīna Lellinga, kura pēc pirmās dienas par 0,11 apsteidza Krievijas Bobsleja un skeletona federācijas (RBF) sportisti Jeļenu Ņikitinu. Pirmajā trijniekā ielauzusies vāciete Tīna Hermane, kura pēc pirmā brauciena bija 11.vietā, bet otrajā uzrādīja labāko rezultātu. Viņa tautietei zaudē 0,24 sekundes.

Tērauda līderei zaudēja 3,09 sekundes un apsteidza trīs sportistes, bet austriete Janīne Floka, kura kļūdījās pirmajā braucienā, ir tikai 15.vietā 2,25 sekundes aiz līderes.

Tērauda Altenbergas trasē līdz šim spēkojusies tikai Eiropas kausā un Starpkontinentālajā kausā, ne reizi neiekļūstot pirmajā sešiniekā.

Pirmajā braucienā sportisti startēja secīgi viņu numuriem, kamēr otrajā startēja no 20.vietas līdz pirmajai, bet pēc tam trasē devās pārējie sportisti. Trešajā braucienā kamanas startēja no pirmās līdz pēdējai vietai pēc diviem braucieniem, bet ceturtajā braucienā ledusrenē brauks no 20.pozīcijas līdz pirmajai, kamēr ārpus divdesmitnieka palikušie sportisti sacensības noslēgs jau pēc trešā brauciena.

Sestdien būs komandu sacensības, bet sezona noslēgsies ar bobsleja četrinieku sacensībām sestdien un svētdien.

Pasaules kausa sezona 2020./2021.gadā noritēja tikai Eiropā, kur La

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu