Vīrietis pamostas no komas, lai atklātu, ka viņa izveidotais salūts ir uzspridzinājis ģimenes māju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: WHITE RABBIT83/Shutterstock.com

Liverpūlē kāds vīrietis pamostas no komas, lai atklātu, ka viņa izveidotais salūts ir uzspridzinājis mājas jumtu, vēsta portāls "Lad Bible".

Pols Karrs savas ģimenes mājas bēniņos aizdedzināja salūtu un izraisīja ugunsgrēku. Karrs, kurš sprādziena rezultātā pilnībā zaudēja labo roku, vienu pirkstu un kreisās rokas īkšķi.

Karrs atklāja, ka viņš centies pārtaisīt rūpniecisko uguņošanu, lai tā kļūtu par šaujampulveri - viņš mēģinājis pārvērst divus salūtus par vienu. Vīrietis atzina savu vainu sprādziena izraisīšanā, kas apdraudētjadzīvību vai nodarīja nopietnus ievainojumus, un viņam tika piespriests 20 mēnešu cietumsods.

Tajā laikā īpašumā atradās Karra mamma un astoņus gadus vecā māsīca. Kaimiņš ziņoja, ka dzirdējis skaļu blīkšķi, pirms sprādziens no sienas izsitis pulksteni, kas atradās uz viņa virtuves sienas. Viņš teica, ka redzējis, kā uz jumta plūst liesmas un melni dūmi, un dzirdējis, kā iedzīvotāji kliedz, lai izkļūtu no mājas.

Vēlāk tika atklāts, ka sprādziens radies Karra istabā. Vīrieša mamma un māsīca tika aizvestas uz slimnīcu, lai ārstētu no saindēšanās ar dūmiem.

Karrs iekļuva komā un netika intervēts, kamēr viņš pamodās trīs mēnešus vēlāk, neatceroties šo incidentu.

"Tas ir neparasts gadījums tādā nozīmē, ka šajā lietā vainīgais patiesībā ir gan apsūdzētais, gan cietušais. Viņš sprādzienā guva ārkārtīgi smagus fiziskus ievainojumus," sacīja slimnīcas pārstāvji. 

Karrs ar nožēlu sacīja, ka nekad nav bijis paredzēts, ka to detonētu tādā veidā, lai nodarītu kaitējumu kādam ģimenes loceklim vai citiem mājas iedzīvotājiem. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu