Ieteicamās dāvanas Valentīndienā katrai Zodiaka zīmei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Soho A Studio/Shutterstock.com

Valentīndiena ir mīlestības svētki, un kas var būt labāks par mīlestības apliecinājumu otrai pusītei ar mazu dāvaniņu! Portāls "Fabiosa" piedāvā iepazīties ar to, ko katra Zodiaka zīme vēlētos saņemt šajos svētkos!

Auns

Auniem patīk praktiskas dāvanas. Blociņš, plānotājs, maks vai dienasgrāmata - Auni būs sajūsmā par šīm lietām.

Vērsis

Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem patīk gastronomiskas izvirtības - Vērsis vīrietis novērtēs labas vakariņas un kārtīgu saldo ēdienu.

Dvīņi

Dvīņi novērtēs dāvanas, kas parādīs, cik labi viņus pazīstat. Sportiskam dvīnim dāvini hanteles, kino fanam - vakara seansa biļetes mājas kinozālē. 

Vēzis

Vēzis ir mājās sēdētājs, tāpēc vilkt viņu ārā no mājas nebūs laba ideja. Sagatavo viņam smaržīgu vannu, skatieties kopā filmas un iemūžiniet vakaru romantiskās fotogrāfijās.

Lauva

Lauvas paši vislabāk zina, kas viņiem nepieciešams. Tāpēc, pirms apdāvini Lauvu, pajautā, ko viņš vēlas.

Jaunava

Lai pārsteigtu Jaunavu, būs jārada kas pašam vai jāizvēlas intelektuāla dāvana. Grāmata vai paša adīts džemperis iepriecinās šo horoskopa zīmi.

Svari

Svari ir estēti - tos iepriecinās gleznas vai fotogrāfijas, vai jebkas, kas skaisti iesaiņots.

Skorpions

Šai horoskopu zīmei svarīga nav dāvana, bet gan kādu noskaņu tā rada - romantisku un nedaudz pavedinošu.

Strēlnieks

Strēlniekiem var kā pārsteigumu sagatavot kādu ceļojumu pa skaistākajām Latvijas takām - viņi noteikti neatteiks tajā doties. Iespējams arī doties garā pastaigā.

Mežāzis

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir nopietni cilvēki - dāvanai jābūt saistītai ar viņa hobijiem. Mežāžiem labāk sagādāt kādu praktisku pārsteigumu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem patīk ekperimentēt - uzdāvini viņam kaut ko neparastu. Viņi novērtēs stilīgas drēbes vai kādu eksotisku augli.

Zivis

Zivīm patīk romantika - sagatavo īpašu dāvanu. Uzraksti dzejoli vai uzzīmē viņu portretu - par šādām dāvanām Zivis priecāsies vēl ilgi. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu