"Tev ir jābūt "izsalkušam" un jāuztver pretinieku nopietni." UFC prezidents ieskicē Konora Makgregora nākamās cīņas laiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Dastins Porjē
Konors Makgregors un Dastins Porjē Foto: Reuters/ScanPix

UFC prezidents Deina Vaits sarunā ar portālu ESPN ieskicēja iespējamo Konora Makgregora nākamās cīņas laiku.

Makgregors janvārī revanša cīņā piedzīvoja zaudējumu pret Dastinu Porjē. Cīņas gaitā Porjē pamatīgi savainoja pretinieka kāju, kā rezultātā Makgregors saņēma sešu mēnešu medicīnisko diskvalifikāciju, no kuras gan īrs var atbrīvoties izejot nozīmētās ārstu pārbaudes.

Vaits norādīja, ka loģisks variants abiem cīkstoņiem ir triloģijas cīņa, kas varētu norisināties šovasar.

"Kad tev ir divi puiši viņu konkrētajās pozīcijās, Dastins rangā ir pirmajā vietā, bet Konors - sestajā, un viņi grib šo triloģiju, tev to ir jāīsteno. Mēs to, visticamāk, realizēsim šovasar," norādīja Vaits.

Tāpat UFC galva nevairījās kritizēt savas organizācijas spožāko zvaigzni, norādot, ka Makgregors, par spīti paša izteikumiem, nebija gatavs cīņai.

"Ja paskatāmies uz Konoru un to, kā viņš cīnījās, apēdot spērienus pa kājām, un viņa stāju, var skaidri redzēt, ka viņš nenovērtēja Dastinu. Es nenoniecinu Dastinu, bet, kad tu Abū Dabī ierodies uz superjahtas... Tev ir jābūt "izsalkušam" un jāuztver pretinieku nopietni. Nav būtiski, kā tu pirmajā reizē uzveici Dastinu, šis vairs nav tas pats puisis, jo Porjē šai cīņai gatavojās it kā tā viņa dzīvē būtu pati nozīmīgākā," norādīja Vaits.

UFC prezidents arī norādīja, ka, viņaprāt, pēc zaudējuma Makgregors šo "izsalkumu" ir atguvis, jo arī publiskajā telpā īrs aktīvi lobē trešās savstarpējās cīņas norisi. Arī pats Porjē uzreiz pēc uzvaras izteicās, ka ir ieinteresēts potenciālā triloģijas cīņā.

Tiesa, joprojām nav skaidrības par vieglā svara čempiona jostas stāvokli, jo šobrīd tā pieder Habibam Nurmagomedovam, kurš gan ir ļoti skaidri licis noprast, ka ir gatavs to atbrīvot un uzskata, ka vieglā svara divīzijai ir jāiet uz priekšu bez viņa.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu