Jaunciemā kaimiņu starpā izcēlies strīds par auto novietošanu. Policijas izsaucējs pēc tam pie spēkrata stūres sēžas piedzēries (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alkometrs. Ilustratīvs attēls.
Alkometrs. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kāds gados jauns šoferis nesen iekūlies pamatīgās un ļoti dārgās nepatikšanās pēc tam, kad pats izsaucis policiju, vēstī raidījums "Degpunktā".

Ceturtdienas vakarpusē viena no Ziemeļu pārvaldes patruļām tika nosūtīta uz Jaunciemu, kur kaimiņu starpā bija izcēlies ass strīds par ceļu satiksmes noteikumiem un nevietā novietotiem auto.

Šajā situācijā galu galā visu izdevies atrisināt pārrunu ceļā, taču inspektori ievērojuši, ka policijas izsaucējs – vīrietis, kurš iepriekš teicis, ka kaut kur dosies ar auto, ir acīmredzamā alkohola reibumā. Tādēļ piekodinājuši, lai viņš šādā stāvoklī pat nedomā sēsties pie stūres.

Vīrietis paziņojis, ka pats nebrauks, bet automašīnu vadīs kāds paziņa.

Taču policistiem nebija iespēju pārliecināties par to, vai šāds vadītājs ieradīsies, jo drīz vien saņemts jau nākamais izsaukums, tāpēc ekipāža devusies prom.

Pēc brīža policisti atgriezās notikuma vietā, lai pārliecinātos, vai vīrietis nav sēdies pie automašīnas stūres reibumā. Policistu secināja, ka automašīnu vada tas pats vīrietis.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu