Sāpes kaklā, locītavās un nogurums. Lielbritānijā mīklainos apstākļos savā dzīvesvietā mirusi 29 gadus veca igauniete (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policija. Ilustratīvs attēls.
Policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Brian A Jackson/Shutterstock.com

5. februārī savā mājā Lielbritānijas pilsētā Mančestrā mirusi tika atrasta 29 gadus veca igauniete, ziņo laikraksts "Postimees".

Pagaidām nav skaidrības par nāves cēloni, taču jau kopš 24. janvāra sieviete sūdzējās par spēcīgām sāpēm kaklā un locītavās, kā arī nogurumu. Vēlāk visi simptomi pastiprinājās, kas izpaudās elpas trūkumā un paaugstinātā temperatūrā.

Igauniete vairākas reizes atteicās lūgt neatliekamo medicīnisko palīdzību, jo uzskatīja, ka ir jauna. Tāpat viņa norādīja, ka Lielbritānijas veselības aprūpes sistēma jau esot pārslogota un citiem palīdzība esot nepieciešama vairāk.

Sāpes kaklā kļuva tik spēcīgas, ka viņa vairs neko nespēja apēst. No 2. februāra viņa vairs neatbildēja uz draugu un tuvinieku zvaniem.

Ierodoties sievietes dzīvesvietā, policija atrada viņas līķi. 

"Viņa domāja, ka tiks galā. Es teicu, ka viņa ir inficējusies ar Covid-19, bet viņa neticēja," sacīja bojāgājušās sievietes māte.

Sieviete Lielbritānijā dzīvoja viena pati ar kaķi un suni. Viņa pastāvīgi komunicēja ar draugiem, kaimiņiem un saviem tuviniekiem.

Igauniete bija atbildīga un ievēroja visus Lielbritānijā noteiktos drošības pasākumus. Pārtiku viņa pasūtīja no interneta veikaliem, tāpat lietoja sejas masku un bez vajadzības nedevās ārpus mājām.

Ģimene vairākas reizes mudināja sievieti atgriezties dzimtenē, taču to kavēja tas, ka viņas pasei un identifikācijas kartei bija beidzies derīguma termiņš. Lai saņemtu jaunus dokumentus, viņai vajadzēja doties uz Igaunijas vēstniecību Londonā un nodot pirkstu nospiedumus.

Sievietes radinieki ļoti vēlas, lai viņas pelni tiktu nogādāti atpakaļ Igaunijā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu