Kurucam neliels spēles laiks "Rockets" zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva divus punktus, bet viņa pārstāvētā vienība Hjūstonas "Rockets" piedzīvoja zaudējumu.

"Rockets" viesos ar 99:121 (25:30, 22:33, 28:24, 24:34) piekāpās Ņujorkas "Knicks" un piedzīvoja jau piekto zaudējumu pēc kārtas.

Kurucs laukumā pavadīja trīs minūtes un 49 sekundes, kuru laikā divus punktus guva ar savu vienīgo divpunktu metienu, bet viens tālmetiens lidoja garām grozam. Viņš arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pārtvēra vienu bumbu, nopelnīja vienu personīgo piezīmi un spēli noslēdza ar neitrālu +/- rādītāju.

Rezultatīvākais "Rockets" komandā ar 26 punktiem bija Džons Vols, kamēr par diviem mazāk iemeta Ēriks Gordons, viņam arī sešreiz rezultatīvi piespēlējot. "Knicks" rindās pa 22 punktiem iemeta Emanuels Kviklejs un Džūliuss Rendls, kuram arī deviņas bumbas zem groziem.

"Rockets" jau piekto spēli bija spiesta aizvadīt bez traumētā Kristiāna Vuda, kurš sastiepis potīti, kā arī bez Viktora Oladipo. Viņš savainojis labo kāju.

Zināms, ka Oladipo ar komandu dosies trīs izbraukuma spēļu sērijā. Nākamo maču "Rockets" pirmdien aizvadīs ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards".

"Rockets" ar 11 uzvarām 26 spēlēs Rietumu konferencē ieņem 13.vietu 15 klubu konkurencē.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu