Pirmdienas horoskops: 15. februāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops pirmdienai, 15. februārim. 

Auns: Mēness šodien un rīt atradīsies tavā zīmē, kas piešķirs papildu enerģiju. Tomēr kopumā šis laiks astroloģiski nav piemērots jaunu lietu sākšanai, sevišķi emociju iespaidā.

Vērsis: Tu dienu vislabprātāk pavadītu kopā ar līdzīgi domājošiem vai pievēršoties fiziskām aktivitātēm. Seksuālā ziņā būsi kaislīgi noskaņots, vēlēsies parādīt partnerim, uz ko esi spējīgs gultā.

Dvīņi: Būsi aktīvs, vēlēsies sevi izpaust kā darbā, tā privātajā dzīvē. Galvenais, nerīkojies pārsteidzīgi! Nav vēlami dārgi pirkumi, sevišķi internetā, jo sūtījums var kavēties, bet prece izrādīties nekvalitatīva.

Vēzis: Nekādā gadījumā nesāc skaidrot attiecības ar līdzcilvēkiem, īpaši mīļoto cilvēku! Protams, ja jūsu starpā viss ir kārtībā, varat pavadīt kopā kaislīgu vakaru intīmā gaisotnē.

Lauva: Ugunīga diena, jautājums, kā to izmantosi. Centies iztikt bez savas taisnības pierādīšanas darbā un greizsirdības scēnām mājās. Vari kaldināt nākotnes plānus, nodarboties ar sportu svaigā gaisā.

Jaunava: Piemērots laiks, lai kāptu pa karjeras kāpnēm. Tev jākļūst kaut nedaudz ambiciozākam! Vari veidot sadarbības ar ārzemju partneriem. Sievietēm diena veiksmīgāka nekā stiprajam dzimumam.

Svari: Iespējams, dažiem Svariem dienas ritms būs par strauju, agresīvu. Tai pašā laikā, tie, kuri mācēs pielāgoties situācijai, gūs labus panākumus. Partnerattiecībās tieksies pēc brīvības.

Skorpions: Nedēļu sāksi aktīvi. Darba jomā necietīsi dīkstāvi, sliņķus sev apkārt. Ja vēl neesi bosa krēslā, gan jau drīz vien tur nonāksi. Mīlas sfērā arī centīsies izcelties, tomēr nekļūsti pārmēru uzmācīgs.

Strēlnieks: Tev pietrūks ceļošanas, kontaktu ar ārzemniekiem. Meklēsi veidus, kā kompensēt šo tukšumu. Kāds Strēlnieks pievērsīsies karjeras veidošanai, cits sāks ezoteriskas studijas.

Mežāzis: Visa nedēļa paies uz darbaholisma stīgas, un sāksi jau šodien pat. Ieteicams neķerties pie jauniem projektiem, labāk pabeigt iesāktās lietas. Arī darba maiņai šis nav piemērots brīdis.

Ūdensvīrs: Saule vēl trīs dienas atradīsies tavā zīmē, tāpēc izmanto laiku lietderīgi. Kāds, iespējams, šodien svinēs dzimšanas dienu. Tu daudz nedomāsi par ierobežojumiem, ja gribēsi ar kādu tikties, tad tā arī darīsi.

Zivis: Dienas fons tevi var ietekmēt divējādi – vai nu aktīvi darbosies, vai vēlēsies nolīst kaktiņā, prom no visas burzmas. Varbūt, sēžot mājās, būsi pieņēmies svarā un prātosi, kā atgūt iepriekšējo formu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu