Otrdienas horoskops: 16. februāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops otrdienai, 16. februārim. 

Auns: Darbā izpaudīsies par visiem 100%, pats būsi gandarīts un boss apmierināts. Nav vēlams kārtot jautājumus ar valsts instancēm, toties vari dibināt sakarus ar jauniem sadarbības partneriem.

Vērsis: Priekšplānā var izvirzīties partnerattiecību jautājumi. Iespējams, jutīsies apspiests, vēlēsies izrauties brīvībā kaut uz vienu dienu. Skaties, lai mirkļa iespaidā nesastrādā muļķības.

Dvīņi: Komunicējot nekļūsti ass, sarkastisks. Daudz uzmanības veltīsi izglītības jautājumiem, neatkarīgi vai tas attieksies uz tevi vai bērniem. Varbūt izmēģini ezoteriskas mācības?

Vēzis: Ja vēlies ko sasniegt profesionālajā plānā, tad dari to! Iespējams, nepieciešams izstāstīt priekšniecībai par savām idejām. Vakaru pavadi domubiedru grupā internetā, cerams, ka tev tāda ir...

Lauva: Nedzīvo pāri līdzekļiem, mazliet piedomā, kam tērē naudu! Patiks iekarot arvien jaunas virsotnes, kā darba, tā privātā frontē. Ar savu Amora bultu būsi ievainojis kāda cilvēka sirdi, pats to nemanot.

Jaunava: Būsi nobriedis sākt kādas mācības. Zvaigznes gan iesaka mazliet paciesties, pagaidām tikai pameklēt iespējamos variantus, bet sākt ne ātrāk kā nākamnedēļ. Esi atsaucīgāks pret mīļotā cilvēka uzmanības pierādījumiem.

Svari: Ar darba lietām ātri tiksi galā, labi sapratīsies ar kolēģiem. Daiļais dzimums vēlēsies labi izskatīties, izcelties un iepatikties. Šobrīd sāktās attiecības nebūs ilglaicīgas, drīzāk tāds neliels flirts.

Skorpions: Kāda biznesa tikšanās var nenotikt vai neizdoties kā plānots. Skaties uz notiekošo no pozitīvās puses – šobrīd astroloģiski nav labs laiks jauniem darījumiem, līgumu slēgšanai, sapulcēm.

Strēlnieks: Tev patiks palielīties ar saviem sasniegumiem, brīžiem pat pārspīlējot. Centies izvairīties no strīdu situācijām, asām diskusijām. Ja tev ir bērni, nesāc viņiem mācīt, kā dzīvot.

Mežāzis: Profesionālā plānā izdevusies diena, sevišķi tiem, kas ieņem augstu amatu. Visā, ko dari, vēlams būt oriģinālam. Ja esi nolēmis iegādāties jaunu datoru, atliec pirkumu uz nākamo nedēļu.

Ūdensvīrs: Vīriešu kārtas pārstāvji šodien var rīkoties spontāni un pēc tam paši brīnīties par savu rīcību. Nesarauj attiecības ar otro pusīti tikai tāpēc, ka neesi labā garastāvoklī.

Zivis: Tu būsi nedaudz iestrēdzis, nezināsi, vai nodarbojies ar sev piemērotām lietām. Meklē jaunus veidus pašrealizācijai! Tev nepieciešams pamainīt vidi, tas ir vienkāršākais veids, kā izrauties no rutīnas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu