Piektdienas horoskops: 19. februāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 19. februārim. 

Auns: Kaut arī Auns visu dara, kā vēlas, tomēr zināšanai - iepirkumi, iepazīšanās un komandējumi nav vēlami. Labs laiks, lai dvēseliski izrunātos ar otro pusīti, sarīkotu romantisku vakaru.

Vērsis: Tev varētu veikties, jo dienas fons tavai horoskopa zīmei ir harmonisks. Darba ziņā labāk veiksies brīvo, neatkarīgo profesiju pārstāvjiem, kas nav atkarīgi no bosa lēmuma.

Dvīņi: Neslinko, neguli uz lauriem, sāc rīkoties! Sevišķi izdevīgs laiks radošo jomu pārstāvjiem, un nav svarīgi, vai tu glezno vai “tūnē” auto. Sāc kalt plānus nākotnei, saproti, kas tev dzīvē svarīgs.

Vēzis: Harmoniska diena, būsi līdzsvarā ar sevi, attiecības ar apkārtējiem tādējādi arī veidosies nepiespiesti. Pat ja tikai attālināti, ir vērts pievērsies ezoterisku zinību apgūšanai, jogas nodarbībām.

Lauva: Viesu namu īpašnieki var cerēt uz jauniem klientiem. Arī ēdināšanas jomā strādājošiem uzlabosies materiālā situācija. Pats galvenais, lai tev patīk tas, ar ko nodarbojies, un tu tici savam sapnim.

Jaunava: Iespējams, būs nedaudz pagrūti koncentrēties nopietnu lietu veikšanai, tomēr kopumā tu ar visu tiksi galā. Vakarā vēlamas pirts procedūras vai vismaz aromātiska vanna.

Svari: Tev prātā var iešauties vairākas idejas saistībā ar biznesa tēmām. Pagaidām gan vēl nav īstais brīdis sākt jaunas lietas, bet jau nākamajā nedēļā savus plānus varēsi apspriest ar bosu vai sadarbības partneriem.

Skorpions: Saziņa sociālajos tīklos var radīt problēmas, pārpratumus, tikšanās klātienē būtu ieteicamāka. Esi piesardzīgs ar konfidenciālu informāciju. Neļauj darba nebūšanām ietekmēt privāto dzīvi.

Strēlnieks: Rīta cēlienu un pēcpusdienu vēlams veltīt darba jautājumu kārtošanai. Šodien būs vieglāk panākt savu, vienoties par izdevīgākiem nosacījumiem, nokaulēt cenu utt. Vakars paies intīmā atmosfērā.

Mežāzis: Uzlabojas astroloģiskā situācija gados jaunākajiem vīriešu kārtas zīmes pārstāvjiem. Centies savā dzīvē ielaist radošas notis, tas vismaz palīdzēs izprast līdzcilvēkus. Uztrauksies par vecāku veselību.

Ūdensvīrs: Astroloģiskais fons labvēlīgs radošo, ezoterisko jomu pārstāvjiem, arī tiem, kas tikko nolēmuši ar to nodarboties. Meklē kursus, domubiedrus, interešu grupas. Varbūt kāds jau pats ir gatavs vadīt apmācības.

Zivis: Kopumā jutīsies labi, atviegloti, tomēr kāda nenokārtota lieta vai līdz galam nepabeigtas attiecības var traucēt saulaino nākotni. Ja šobrīd atrodies citā valstī, skumsi pēc tuviniekiem.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu