Sestdienas horoskops: 20. februāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 20. februārim. 

Auns: Vēlams atrast veidus, kā pēc iespējas daudzpusīgāk izpausties. Mājās nosēdēt būs grūti, tevi dīdīs nemiera gars. Ja ceļi nav pārāk piesniguši, vari doties kādā izbraucienā ar auto, pabaudīt dabu.

Vērsis: Pa kluso uzņemsi pie sevis kādu draugu, jo būsi sailgojies pēc sabiedrības. Iespējams, televīzijā rādīs kādu interesantu raidījumu vai filmu, ko gaidīji visu nedēļu.

Dvīņi: Mēness šodien, rīt būs tavā zīmē. Tātad garastāvoklis būs mainīgs un vēlmes tāpat. Tu gribēsi doties sabiedrībā, tikties ar draugiem, braukt ar auto, kā arī radoši izpausties. Izdosies kontakti ar ārzemēm.

Vēzis: Piecelsies labā garastāvoklī un iedvesmosi arī mājiniekus. Attiecībās ar partneri būsi atvērts, jautrs. Labprāt iziesi kaut kur sabiedrībā, kaut vai tikai pastaigā pa Vecrīgu, piemēram.

Lauva: Kas attiecas uz darbu, visticamāk, slinkosi un vienkārši baudīsi brīvdienu. Uzlabosies attiecības ar kādu draugu, jo būsiet spējīgi normāli izrunāties, nonākt pie kompromisa. Veiksies radošo jomu pārstāvjiem.

Jaunava: Varbūt pavisam negaidīti sev nolemsi izmēģināt roku šūšanā. Paņemsi šķēres, diegu, adatu un domāsi, ko no drēbēm vari pārtaisīt. Vēlama pastaiga, svaigs gaiss tikai uzlabos garīgo.

Svari: Bez kontaktiem nevarēsi un negribēsi iztikt. Telefona sarunās pavadīsi vai pusi dienas, kamēr nebūsi papļāpājis ar visiem radiem un draugiem. Labāk klāsies tiem, kas pavada dienu kopā ar otro pusīti.

Skorpions: Būsi zinātkārs, varbūt lasīsi kādu aizraujošu grāmatu par vēsturi, pasaules pirmsākumiem. Arī raidījumi par arheoloģiju, zinātniski pētnieciskām tēmām tev patiks. Nepiemirsti par ģimeni!

Strēlnieks: Mājās palikt nevēlēsies, ja nu vienīgi tevi apciemos draugi. Dodoties uz veikalu, izplāno jau iepriekš, ko tev vajag, nevis minstinoties stāvi pie plauktiem. Nepārtērējies!

Mežāzis: Tu iesaistīsies aktivitātēs, ko piedāvā citi, pats sevišķi iniciatīvu neizrādīsi. Nav jau arī vienmēr kaut kur jādodas, vari mierīgi izbaudīt brīvdienu tuvinieku lokā vai pie TV ekrāna.

Ūdensvīrs: Tevi būs grūti atraut no telefona un datora, aktīvi sarakstīsies ar domubiedriem. Iespējams, būsi izveidojis attiecības ar cilvēku svešumā un pārdzīvosi, ka apstākļi jūs šķir.

Zivis: Emocionāla diena. Sevišķi daiļā dzimuma pārstāves būs iejūtīgas, mīļas pret savu otro pusīti. Ja tev ir mājdzīvnieks, arī tam tiks daļiņa tavas mīlestības. Galvā var dzimt interesantas idejas attiecībā uz darbu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu