Svētdienas horoskops: 21. februāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops svētdienai, 21. februārim. 

Auns: Vēlēsies izpausties oriģināli, sevišķi mīlas attiecībās. Esi piesardzīgs, ja tev ir vairākas personas, ar kurām tiecies vai saraksties. Šodien var nākt klajā ilgi glabāti noslēpumi.

Vērsis: Iespējams, būsi uz kādu apvainojies, uzskatīsi, ka visi pret tevi sazvērējušies, nav palicis neviena, kam uzticēties. Nepin intrigas, tad arī tevi liks mierā! Var mainīties kontaktu loks.

Dvīņi: Dienas fons sevišķi neatšķirsies no vakardienas. Vari radoši padarboties vai vienkārši atpūsties. Attiecības ar apkārtējiem uzlabosies, patiks pakomunicēt internetā ar kādu sen neredzētu paziņu.

Vēzis: Gribēsi ieviest pārmaiņas mājās un sāksi ar mēbeļu pārvietošanu. Varbūt izmantosi fen šui padomus, lai gaisotni padarītu ēteriskāku. Kāds būs atklājis, ka guļ uz āderes, un prātos, kur pārbīdīt gultu.

Lauva: Lauvas būs aktīvas, komunikablas. Tieši cienījama vecuma sievietes šodien alks pēc pretējā dzimuma uzmanības. Varbūt skaisti saģērbsies un dosies pastaigā ar cerību, ka pretī nāks patīkams kungs.

Jaunava: Pārstāj analizēt un plānot, vienkārši atpūties! Vari sazināties ar kādu draugu, parunāt par dzīvi. Nemeklē visās savās darbībās praktisko jēgu, kaut ko var darīt arī tāpat prieka pēc.

Svari: Gados jaunie zīmes pārstāvji aktīvi meklēs iepazīšanās iespējas vai veltīs laiku esošajam partnerim. Tavas valdošās planētas Veneras stāvoklis veicinās gan panākumus mīlas frontē, gan radošajā sfērā.

Skorpions: Beidzot atliksi malā mācības vai darba lietas un pievērsīsies mīlas prieku baudīšanai. Sieviešu kārtas pārstāves izmantos seksīgu apakšveļiņu un citus aksesuārus, lai iepriecinātu partneri.

Strēlnieks: Garastāvoklim astroloģiski it kā nevajadzētu būt sliktam, tomēr dzīves realitāte var būt cita. Tavs brīvības gars lauzīsies uz āru, varbūt ierobežojumi jau būs noveduši tevi līdz baltajām pelītēm.

Mežāzis: Piemērota diena partnerattiecību nostabilizēšanai, vari atzīties otram jūtās. Ja esi ģimenes cilvēks, parūpējies par omulīgu kopā būšanu – ziemas prieku baudīšanu, gardu maltīti. Vakaru velti mīļotajam.

Ūdensvīrs: Tavs humors ne katram ir saprotams, tomēr šodien visi priecāsies, ja tu uzjautrināsi tautu. Lielāko uzsvaru liksi uz notikumiem mīlas jomā, pie kam pats provocēsi situācijas.

Zivis: Dienas fons radošs, pat ja tu esi grāmatvedis. Pamēģini atrast jebkādu nodarbi ar māksliniecisku piesitienu, un tu, iespējams, atklāsi sevī jaunas dotības. Saņemsi komplimentus no otras pusītes.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu