Ostapenko apstājas "Australian Open" dubultspēļu trešajā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP / Scanpix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko kopā ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku pirmdien cieta zaudējumu Austrālijas atklātā čempionāta dubultspēļu turnīra trešajā kārtā.

Ostapenko, kura pārī ar Kičenoku bija izsētas ar 13.numuru, astotdaļfināla mačā ar rezultātu 2-6, 4-6 piekāpās turnīra ceturtajām raketēm Nikolai Meličerai no ASV un Demi Shūrsai no Nīderlandes.

Trešās kārtas sasniegšana Latvijas tenisistei deva 240 dubultspēļu ranga punktus.

Pērn Ostapenko pirmo reizi iekļuva "Australian Open" dubultspēļu ceturtdaļfinālā, šādu fāzi "Grand Slam" turnīros sasniedzot trešo reizi karjerā.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Ostapenko/Kičenoka ar 7-6 (7:2), 6-4 pārspēja starptautisko duetu Makoko Ninomija no Japānas/Sabrina Santamarija no ASV, bet pēc tam ar 6-1, 1-6, 6-1 uzveica Rumānijas duetu Andrēa Mitu/Raluka Olaru.

Vienspēlēs Ostapenko cieta zaudējumu jau pirmajā kārtā. Tāpat viņa pārī ar nīderlandieti Matvi Midelkopu nepārvarēja jaukto dubultspēļu pirmo kārtu.

Kā vienspēlēs, tā arī dubultspēlēs pirmajā kārtā zaudēja Anastasija Sevastova.

Austrālijas atklātā čempionāta kvalifikācija šogad Covid-19 dēļ notika Dohā un Dubaijā. Pamatturnīrs Melburnā plānots līdz 21.februārim. Ierasti sacensības noris janvārī, bet šogad tās Covid-19 pandēmijas dēļ pārceltas trīs nedēļas vēlāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu