"Viņš teica, ka neizdzīvos." UFC uzlecošā zvaigzne Čimajevs jau vairākus mēnešus nespēj atgūties no Covid-19

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hamzats Čimajevs
Hamzats Čimajevs Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītā gada izskaņā UFC uzlecošā zvaigzne Hamzats Čimajevs inficējās ar Covid-19. Sarunā ar "YouTube" kanālu "Frontkick.online" viņa menedžeris Madždi Šamas atklāja, ka perspektīvais cīkstonis joprojām nav pārvarējis vīrusa izraisītās sekas.

UFC fanu vidū pastāv joks, ka Habiba Nurmagomedova un Tonija Fergusona cīņa ir nolādēta, jo abu cīkstonoņu duelis ir atcelts jau piecas reizes. Šķiet, ka līdzīgu statusu drīzumā iegūs Hamzata Čimajeva un Liona Edvardsa cīņa, jo šis duelis daudz īsākā laika periodā ir atcelts jau trešo reizi. 

Iemesls cīņas atcelšanai ir Čimajeva veselība. Viņa menedžeris Madždi Šamas norādīja, ka cīkstonis joprojām nav atguvies no cīņas ar Covid-19.

"Koronavīruss ir nomocījis Čimajevu ar vairākām komplikācijām un vizītēm slimnīcā. Viņš gribēja trenēties, mēs mēģinājām un izgāzāmies. Viņam bija ļoti slikti. Viņš pat nespēja nosparingot divus raundus pēc kārtas. Hamzats sāka klepot un atkal jutās slikti, mēs atcēlām treniņu un viņš ar ātrās palīdzības mašīnu tika nogādāts slimnīcā," sacīja cīkstoņa menedžeris.

Šamas neslēpa, ka situācija esot bijusi ļoti sarežģīta: "Viņš man zvanīja un teica, ka neizdzīvos."

Menedžeris arī norādīja, ka vairs neatļaus savam cīkstonim aizvadīt treniņus, kamēr viņš pilnībā nebūs atguvis no Covid-19 izraisītajām komplikācijām: "Viņam ir jāatpūšas, lai savu ķermeni atgrieztu pilnvērtīgi funkcionējošā stāvoklī. Tad viņš atkal varēs trenēties. Šis nav lēmums, kuru pieņems Hamzats. Es neesmu gatavs riskēt. Tas nav tā vērts." 

Čimajevs plašāku atpazīstamību izpelnījās aizvadītajā vasarā, kad viņš 10 dienu laikā uzvarēja divas UFC cīņas. Pie tam, 26 gadus vecais cīkstonis bija tik dominējošs, ka, abas cīņas kopā ņemot, pretiniekiem izdevās trāpīt divus sitienus. Septembrī Čimajevs vien 17 sekundēs izcīnīja vēl vienu uzvaru, bet kopš tā laika oktagonā viņš nav devies.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu