Japānā vīrietis iemūžina spēcīgu zemestrīci, kamēr atrodas vannā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dudarev Mikhail/Shutterstock.com

Kāds vīrietis, sēžot vannā, nofilmējis brīdi, kad Japānā notikusi pamatīga zemestrīce, vēsta portāls "Lad Bible".

Vīrietis publicēja videoklipu, kurā redzams, kā viņš izbauda vannošanos, kad pēkšņi 7,1 balles stipra zemestrīce satricina valsts austrumu piekrasti.

Īsajā videoklipā redzams, kā ūdens vannā sāk strauji pieaugt un kristies. "Tas ir nenormāli! Zemestrīce vannā! Tā tiešām satricina!" fonā dzirdami vīrieša izsaucieni. 

Saskaņā ar Amerikas Savienoto Valstu Ģeoloģijas dienesta datiem zemestrīces epicentrs atradās aptuveni 96 kilometrus no Fukušimas. Premjerministre Suga Josihide apstiprināja, ka līdz šim nav ziņots par nāves gadījumiem.

Tomēr šoka dēļ gandrīz viens miljons māju palika bez elektrības, un mazāks skaits iedzīvotāju ziņoja par ūdens zudumu. Tika apturēti arī vilcienu pakalpojumi, kā rezultātā tika ziņots par vairākiem zemes nogruvumiem.

Valsts meteoroloģijas aģentūra apstiprināja, ka nedēļas nogalē notikusī zemestrīce faktiski bija postošās 9,0 balles trīces pēcgrūdiens, kas notika vēl 2011. gadā. Tomēr šajā gadījumā iestādes nav saņēmušas ziņojumus par problēmām no nevienas atomelektrostacijas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu