VIDEO ⟩ Bertāns ar lielisku sniegumu no tālmetienu līnijas sekmē "Wizards" uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP / Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru. Pretinieku komandas Hjūstonas "Rockets" latviešu spēlētājs Rodions Kurucs šajā mačā neizgāja laukumā.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 131:119 (38:34, 34:35, 28:20, 31:30) pārspēja "Rockets". 

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 31 minūti un 10 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, piecus no sešiem tālmetieniem un vienīgo soda metienu.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par vienu punktu mazāk nekā ielaida.

Video: Bertāna spilgtākās epizodes mačā pret "Rockets"

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 37 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un veica trīs rezultatīvas piespēles.

"Rockets" vienībā 29 punktus guva Džons Vols, kurš arī 11 reizes rezultatīvi piespēlēja. 19 punkti un 11 atlēkušās bumbas Deivida Nvabas kontā.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs trešdien savā laukumā pret Denveras "Nuggets", bet "Rockets" tajā pašā dienā Filadelfijā cīnīsies ar vietējo "76ers".

"Wizards" ar astoņām uzvarām 25 spēlēs ieņem 14.vietu Austrumu konferencē, bet "Rockets" ar 11 uzvarām 27 spēlēs ir 14.vietā Rietumu konferencē.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu