"Jau pirms spēles bija sajūta, ka šis ir tas īstais vakars." Bertāns komentē rezultatīvo sniegumu "Wizards" uzvarā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns aizsardzībā
Dāvis Bertāns aizsardzībā Foto: EPA/Scanpix

Pēc uzvarētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mača pret Hjūstonas "Rockets" ar komentāriem dalījās latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 131:119 (38:34, 34:35, 28:20, 31:30) pārspēja "Rockets".

Bertāns šajā spēlē izcēlās ar augstu tālmetienu precizitāti, realizējot piecus no sešiem izmestajiem trīspunktniekiem.

"Mēs ņemsim visu, ko varam dabūt. Nav svarīgi vai tu uzvari par 30 punktiem vai zaudē par 30. Esam progresējuši un cerams, ka varēsim šādi turpināt," norādīja Bertāns.

Latviešu uzbrucējs šo spēli sāka starta pieciniekā. Viņš norādīja, ka šīs sezonas lielākā problēma ir bijuši tieši vājie spēļu sākumi, bet šoreiz, pēc Bertāna domām, viņa komandai padevies labs mača ievads.

Tāpat Bertāns skaidroja arī savu augsto precizitāti no tālmetienu līnijas: "Jau pirms spēles bija sajūta, ka šis ir tas īstais vakars. Komandas biedri un treneri vienmēr man uzticējušies neatkarīgi no tā, vai realizēju metienus. Kad nevarēju iemest, centos komandai palīdzēt kā citādi."

"Šoreiz pirmsspēles iesildīšanās laikā bija tā īstā sajūta. Jau pēdējās pāris nedēļas iesildīšanās laikā metieni krīt grozā, bet spēļu laikā tā nenotiek. Šodien bija tā sajūta, ko nevaru izskaidrot. Zināju, ka pēc bumbas palaišanas gaisā tā kritīs grozā," turpināja Bertāns.

"Wizards" ar astoņām uzvarām 25 spēlēs ieņem 14.vietu Austrumu konferencē, bet "Rockets" ar 11 uzvarām 27 spēlēs ir 14.vietā Rietumu konferencē. 

Dāvis Bertāns šajā sezonā vidēji spēlē ir atzīmējies ar 10,5 punktiem, 3,1 atlēkušo bumbu, realizējot 34,9% no izmestajiem tālmetieniem

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu